YOZGAT MENEKŞE EVLER KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ İHALE AŞAMASINDA

YOZGAT MENEKŞE EVLER KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ İHALE AŞAMASINDA

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse,  Menekşe Evleri kentsel dönüşüm projesinde ihale tarihinin ve proje detaylarının belli olduğunu bildirdi. Köse, yaptığı açıklamada  Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un belediyeyi ziyaretinin ardından yapılan çalışmaları kapsayan üzerinde  projede  301  konut , 48  işyeri  ve Millet Bahçesi’nin şehre farklı bir güzellik kazandıracağını ifade etti.

Başkan Köse,konuya ilişkin açıklamasında aynen şu bilgileri verdi.

 “Aylardır üzerinde titizlikle çalıştığımız vizyon projelerimizden biri olan, Menekşe Evler Kentsel Dönüşüm projemiz 31 Ağustos 2020, Saat: 14.00’da ihaleye çıkıyor. TMO’nun üzerinde kuracağımız yeni yaşam alanı şehrimizin gözdesi olacak. 301 adet konut ve 48 adet işyerini, hemen karşısında kuracağımız Millet Bahçesiyle taçlandıracağız. Millet bahçemizde, yeni meydan, amfi, yürüyüş alanları, bisiklet yolları, millet kütüphanesi, millet kıraathanesi, aktivite alanları ve yeşilin her tonuyla buluşan sosyal alanlarıyla şehrimize değer katacak. Bizlere her daim desteğini esirgemeyen, Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Cumhurbaşkanı Yardımcımız

Sayın Fuat Oktay’a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Milletvekillerimiz Bekir Bozdağ ve Yusuf Başer’e şahsım ve şehrim adına teşekkür ediyorum”

26/06/2020 20:46
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ