YOZGAT EMNİYET MÜDÜRÜ VE EŞİ, ŞEHİT POLİS AİLELERİNİ AĞIRLADI

YOZGAT EMNİYET MÜDÜRÜ VE EŞİ, ŞEHİT POLİS AİLELERİNİ AĞIRLADI

Yozgat il Emniyet Müdürü Murat Esertürk  ile  Yozgat Polis eşleri Derneği  başkanı Özlem Esertürk,bayram öncesinde Yozgattaki  şehit  polis ve gazi ailelerini  Emniyet konutu bahçesinde ağırladılar.Emniyet Müdürü Murat Esertürk ile Dernek  Başkanı eşi Özlem Esertürk,Yozgat bölgesinde ikamet eden 25 şehit ailesi ile bayramlaşarak “Biz şehit aileleri ile   ayda bir mutlaka biraraya gelip dertleşiyoruz.Bu son buluşmamızda da birlikte bayramlaştılar. Esertürk çifti ,anlamlı buluşma için “Vatanımız ve ülkemiz için canlarını seve seve feda eden şehit polislerimizin ailelerinin daima yanında olacağız ve onları  hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız”dediler. 

Emniyet Müdürü ile eşi,konut bahçesine davet edip ağırladıkları şehit polislerin aileleriyle yakından ilgilenip sohbet ettiler. Duygulu anların yaşandığı sohbet esnasında  şehit polislerin aileleri Emniyet Müdürü Murat Esertürk ve eşi Özlem Esertürk’e kendilerinin sorunlarıyla yakından ilgilenmeleri nedeniyle teşekkür ettiler. 

ESERTÜRK’DEN PARK MÜJDESİ 

Yozgat  İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk  buluşmada şehit ailelerine ilişkin yapılan çalışmalar hakkında da konuklarını bilgilendirdi. Esertürk, Yozgatın 15 Temmuz şehitlerinden özel harekatçı  Mustafa Arslan’ın annesinin evinin arka tarafına Belediye Başkanlığının katkısıyla yapılan parkın çevre düzenlemesinin tamamlandığını ve tabelasının asıldığını açıkladı. Esertürkün bu açıklaması polis şehit yakınları tarafından memnuniyetle karşılandı. 

“ŞEHİT POLİS AİLELERİNİ YALNIZ BIRAKMIYORUZ” 

Yozgat Polis eşleri Derneği Başkanı Özlem Esertürk ise davet üzerine konut bahçesine gelen polis şehitlerinin aileleriyle dernek başkan yardımcıları ile birlikte   yakından ilgilendi ve “Biz sizi hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız”dedi.Yozgatlı 65 şehit polis ailesinin bulunduğunu ve bunlardan 25’nin Yozgat bölgesinde yaşadığını vurgulayan Özlem Esertürk ,Dernek olarak evlerinde de sıkça ziyaret ettikleri şehit ailelerinin gözlemledikleri ihtiyaçlarını gidermeye çalıştıklarını ifade etti.Özlem Esertürk ,Polis eşleri Derneğinin önümüzdeki dönemde daha etkin çalışmalarda bulunacağını da sözlerine ekledi.

30/07/2020 22:02
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ