TARTIŞTIĞI NİŞANLISINI ÖLDÜRDÜ.SONRADA İNTİHAR EDEREK CANINA KIYDI

TARTIŞTIĞI NİŞANLISINI ÖLDÜRDÜ.SONRADA İNTİHAR EDEREK CANINA KIYDI

YOZGAT'ta  uzman çavuş Hacı Y. (30), yakın zamanda nikahlandığı ve 1 hafta  sonra düğün yapmaya hazırlandığı öğretmen Aysel Y.'yi (29) tabancayla ateş ederek öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi. Aysel Y.'nin, 7 ay önce sosyal medyadan öldürülen kadınların isimlerinin bulunduğu dijital anıtı 'Ben de bir gün burada adımın yazmasından korkuyorum' mesajıyla paylaştığı ortaya çıktı.Bingöl'de görev yapan Yozgatlı uzman çavuş Hacı Y., 24 Temmuz'da düğün yapmaya hazırlandığı ve yakın zamanda nikahlandığı öğretmen eşi Aysel Y. ile dün gece buluştu. Hacı Y. ile Aysel Y., kent merkezindeki alışveriş merkezi önünde otomobil içinde bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı.

Hacı Y., tartışma sırasında tabancasını çıkarıp, Aysel Y.'ye ateş etti. Hacı Y., daha sonra aynı silahı başına dayayarak, ateşledi. Silah sesini duyanların haber vermesiyle gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Aysel Y.'nin yaşamını yitirdiği belirlendi. Aysel Y.'nin cansız bedeni, olay yerinde polisin yaptığı incelemenin ardından otopsi için Yozgat Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Ağır yaralanan Hacı Y. ise Yozgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hacı Y. de bugün öğle saatlerinde hastanede hayatını kaybetti.

7 AY ÖNCE 'KORKUYORUM' PAYLAŞIMI

Öte yandan Aysel Y.'nin, 3 Ocak'ta sosyal medya hesabından, öldürülen kadınların isimlerinin yer aldığı dijital anıtı paylaştığı ortaya çıktı. Aysel Y.'nin, 'şiddetten ölen kadınlar için dijital anıt' ile paylaştığı mesajında 'Bir gün burada adının yazmasından korkan bir genç kız vardı ve ben de bir gün burada adımın yazmasından korkuyorum' yazdığı görüldü.

DÜĞÜN DAVETİYELERİNİ DAĞITMIŞLAR

Nikahı 24 Temmuz'daki düğün öncesi yapan çiftin, davetiyelerini de hazırlatıp, dağıttığı öğrenildi. Davetiye üzerinde 'Mutluluklar paylaştıkça çoğalır. Bu mutlu günümüzde yanımızda olmanız dileğiyle' yazdığı görüldü

GÖZ YAŞLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Yozgat'ta yakın zamanda nikahlandığı ve 1 hafta sonra sonra düğün yapmaya hazırlandığı nişanlısı Uzman Çavuş Hacı Yaşar (30) tarafından öldürülen Aysel Yaşar (29), son yolculuğuna duvağı ile uğurlandı. Yozgat Adli Tıp Kurumundan yakınları tarafından teslim alınan Yaşar'ın cenazesi, saat 15.00'de Sarıtopraklık Kabristanlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Helallik alınmasının ardından genç kadın göz yaşları arasında  toprağa verildi. Cenazeye Yaşar'ın yakınları ve sevenleri katıldı.Feci  olay Yozgat kamuoyunda  büyük üzüntü yarattı.

18/07/2021 22:22
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ