YERKÖY GAZETESİNDEN 38.YAYIM YILDÖNÜMÜNE ‘MERHABA’

YERKÖY GAZETESİNDEN 38.YAYIM YILDÖNÜMÜNE ‘MERHABA’

Yozgata bağlı Yerköy ilçesinde 37 yıldanberi haftalık olarak yayımlanan “YERKÖY” 10 Ocak’ta 38.yayın yıldönümüne ‘merhaba’dedi.Yerköy basının tecrübeli ismi Yakup Kayhan’ın imtiyaz sahipliğini, AA muhabiri Ferhat Kayhan’ın da sorumlu yazı işleri müdürlüğünü yaptığı YERKÖY gazetesi yıllardanberi  Yerköy ilçesinin gelişimine ve tanıtımına katkı veren yayım organı olarak biliniyor.

Yerköy ilçesinde yazılı basında haftalık yayımlanan ve internet medyasında ise  www.yerköygazetesi.com.tr adıyla habercilik yayımlarını aralıksız sürdüren Yerköy gazetesi’nin 37.yayım yılını geride bırakması nedeniyle Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz,yaptığı açıklamada “Şehrimizin 37 yıldır sesi,gözü ve kulağı olma ödevini sürdüren Yerköy gazetesinin 38.yayın yıldönümünü başarı dileklerimle kutluyorum” dedi.Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu yönetim kurulu üyesi Osman Hakan Kiracı ise  Yerköy gazetesi sahibi Yakup Kayhan ile yazı işleri müdürü Ferhat Kayhan’a bir mesaj yollayarak “ Anadolu basınının yaşadığı bütün zorlukları  göğüsleyerek gazetenize  büyük özverilerle 37 yıldır hayat verdiğiniz için tebriklerimi iletirken hem Yerköy gazetesine ,hem de www.yerköygazetesi.com.tr’ ye  bundan sonraki yayın sürecinde uzun ömürler diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yerköy Gazetesi sahibi Yakup Kayhan, gazetesinin 38.yayın yıldönümü nedeniyle bir açıklama yaparak Yerköy gazetesinin yayın hayatına başladığı günden bu yana doğru, tarafsız ve ilkeli yayın anlayışıyla ilçenin gelişimine katkı sağlamaya çalıştığını dile getirdi

Yerköy’ün çıkarlarının  her zaman kişisel çıkarlarının üstünde  gördüklerini kaydeden Kayhan, “Biz hiçbir zaman kendi çıkarlarımız doğrultusunda haber yapma anlayışı içerisinde olmadık. Her zaman vatandaşlarımızın, kamuoyunun sesi kulağı olmaya çalıştık. Bir yerde gördüğümüz eksiğin ya da yanlışın giderilmesi adına ilçemize zarar vermeden kişilik haklarına saygılı, olumlu yönde haberler yaptık ve yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Gazetecilik mesleğinin zor ve meşakkatli bir iş olduğunu ifade eden Yakup Kayhan açıklamasında daha sonra : “ Günümüzde özellikle Anadolunun  küçük kentlerin de  yayın yapan yerel gazeteler güçlükle ayakta durmaya çalışıyor. Bizler de çalışanlarımızla birlikte bir aile gibi kader birliği içerisinde en iyi şekilde ilçemize bu yönde hizmet etmeye çalışıyoruz. İnşallah bizler halkımızdan aldığımız güçle daha nice yılları geride bırakacağız. Bu vesile ile gazetemizin 38’inci yılı ilçemize ve halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun”ifadelerini kullandı

www.yerkoygazetesi.com.tr internet sitesinin günübirlik güncel haber paylaşım yaptığını da  dile getiren Yerköy gazetesinin imtiyaz sahibi Yakup Kayhan açıklamasının son bölümünde ise  şunları söyledi :

“İlçemizin en aktif ve en çok takip edilen internet sitesi ‘www.yerkoygazetesi.com.tr’dir. Gazetemiz tarafından yapılan haberler sıcağı sıcağına  okurlarımıza, anında ve yerinde okuması için sitemizde yayına sunuyoruz. Dünya’ya açılan internet sitemize, Yerköy’de olmayıp da gurbette olan hemşerilerimizin ilçemizde olup bitenleri takip etmeleri ve gurbet özlemi çekmemeleri için sitemiz güncel olarak yayındadır.

YERKÖY gazetemiz gerek haftalık nüshalarında ve gerekse de internet sitemizde Her zaman vatandaşın gözü kulağı olmaya devam edeceğiz.Yerköy’de güçlü ve tarafsızlığın tek sesi olduk ve olmaya da devam edeceğiz. İlham ve kuvvet kaynağımız olan, bize güç, gönül ve heyecan veren değerli hemşerilerimiz ve okurlarımızın Yerköy Gazetesine her zamankinden daha çok değer vermesini ve yaşatmasını diliyoruz”

11/01/2021 18:46
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ