POLAT ve KÖSE 112 ACİL ÇALIŞANLARIYLA İFTAR AÇTI

POLAT ve KÖSE 112 ACİL ÇALIŞANLARIYLA İFTAR AÇTI

Yozgat Valisi Ziya Polat ve Belediye Başkanı Celal Köse Yozgat 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarının iftar sofrasına misafir oldu.

Vali Polat iftar sonrası yaptığı açıklamada; pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının büyük bir gayret ve özverili bir şekilde görevlerini yerine getirdiklerini söyledi.

Yozgat Valisi Ziya Polat ,“Son bir yıl içerisinden büyük emek sarf ettiniz Yozgat’a gelen her çağrı burada toplanıyor. Allah devletimize zeval vermesin burana bulunma amacımız devletimize hizmet etmek önemli olan milletimize hizmeti nasıl götürebiliriz. Pandemi döneminde Sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere bütün çalışma arkadaşlarımız hizmet verdiler. Allah şükür ülke olarak sağlık sistemimiz dimdik ayakta kaldı burada hep söylüyoruz bizler toplum olarak millet olarak her türlü tedbiri alıyoruz almaya da devam edeceğiz. Allah hepinizden razı olsun emeklerinize sağlık” diye konuştu.

Belediye Başkanı Celal Köse ise: “Sayın Valimizle birlikte bugün iftarımızı gece gündüz demeden görev başında olan 112 sağlık çalışanlarımızla birlikte yaptık.” dedi.

Vali Polat ve Başkan Köse, iftar sonrası Vefa Sosyal Destek Gurubu ile Yozgat İtfaiye Müdürlüğünü de ziyaret etti.

06/05/2021 00:41
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ