TANER HOCA’NIN BABASI İÇİN BÜYÜK CAMİDE MEVLÜD-İ ŞERİF

TANER HOCA’NIN BABASI İÇİN BÜYÜK CAMİDE MEVLÜD-İ ŞERİF

Bundan bir süre önce Hakkın rahmetine kavuşan Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Tıbbi Onkoloji ve Hematoloji Uzmanı Prof. Dr. Taner Demirer’in  babası  avukat Hüseyin Demirer’in aziz ruhuna ithaf edilmek üzere bugün Cuma namazından önce Yozgat Çapanoğlu Büyük Camiinde Cuma namazından önce mevlüd-i şerif okundu.Mevlut,Büyük camiinin içini ve dışını dolduran çok sayıdaki cemaat tarafından huşu içerisinde dinlendi.

Cuma namazı öncesinde Çapanoğlu Büyük Camiinde okutulan Mevlit programını Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer,Yozgat Valisi Ziya Polat  ve Belediye Başkanı Celal Köse  de  takip etti. Hemşehrimiz  Prof. Dr. Taner Demirer mevlüd-i şerifli ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi :

“Ailemizin çok değerli varlığı merhum babamız   Av. Hüseyin Demirer için memleketimiz olan Yozgat’ta okuttuğumuz mevlüd-i şerife katılımları ve dualarından dolayı il yöneticilerimize ve hemşehrilerime içtenlikle teşekkür ediyorum.Cenaze gününden bugüne kadar acımızı paylaşan, bizlere başsağlığı dileyen tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun”

07/08/2020 21:08
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ