TANER HOCA’NIN ACI GÜNÜ..BABASI HÜSEYİN DEMİRER’İ KAYBETTİ

TANER HOCA’NIN ACI GÜNÜ..BABASI HÜSEYİN DEMİRER’İ KAYBETTİ

Yozgata bağlı Sorgun ilçesinin Çavuş köyü nüfusuna kayıtlı bulunan emekli öğretmen ve avukat Hüseyin Demirer Ankarada Hakkın rahmetine kavuştu.Yozgatın yetiştirdiği değerli bilim insanlarından  Prof.Dr.Taner Demirer ile Prof.Dr.Seher Demirer’in babası olan 84 yaşındaki hemşehrimiz Hüseyin Demirer’in vefatı Sorgunda,Yozgatta  ve Başkentteki Demirer ailesi yakınları arasında büyük üzüntü yarattı.Merhum Demirer bugün Ankarada Gölbaşı mezarlığında kılınan ikindi ve cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Ankara Barosu avukatlarından Hüseyin Demirer,geçen ay içerisinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle bay-pass ameliyatı oldu. Demirer,ameliyattan bir süre sonra dün akşam saatlerinde vefat etti.Avukat Demirer’in  beklenmedik  vefatı  ailesini derinden sarstı.Merhumun ani vefatı başta hemşehrimiz Prof.Dr.Taner Demirer olmak üzere kız kardeşleri Prof.Dr.Seher  ve Pembe Demirer ile kardeşi Zafer Demirer ve bütün aile fertlerini mateme boğdu. A.Ü Tıp fakültesi Hematoloji ana bilim dalı öğretim üyesi Prof.Dr.Taner Demirer,cenaze töneninden sonra babasının cenazesine katılan veya taziyelerini bildirirerek acılarını paylaşan yakınlarına,akrabalarına,hemşehrilerine ve mesai arkadaşlarına  ailesi adına teşekkür etti.

YOZGAT gazetesi olarak sayın Prof.Dr.Taner Demirer ile kederli ailesine sabır ve başsağlığı,merhuma da Allahtan rahmet dileriz.

01/08/2020 21:44
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ