ŞAHİN’DEN ÜNİVERSİTE HASTANESİNE KOLİ KOLİ MALZEME YARDIMI

ŞAHİN’DEN ÜNİVERSİTE HASTANESİNE KOLİ KOLİ MALZEME YARDIMI

Yozgat ve İstanbul Kraft Torba fabrikaları yönetim kurulu başkanı Bilal Şahin, Korononavisle yapılan mücadeleye katkıda bulunmak için Kent merkezindeki Bozok Üniversitesi Tıp fakültesi hastanesine  bol miktarda koli koli sağlık malzemesi takviyesinde  bulundu. Hayırsever işadamı Şahin, bu arada Tıp fakültesi ve Şehir hastanelerinde  koronavirüsle mücadelede kullanılmak üzere Çine özel sedye siparişleri de verdi.Yozgat Kraft Torba fabrikası genel müdürü Recep Şakı, Bilal Şahin’in siparişlerinin gelir gelmez Yozgat şehir ve tıp fakültesi hastanelerine teslim edileceğini açıkladı.

Yozgatta yaptığı hayır işleriyle ünlü işadamı Bilal Şahin,Koronavirüs salgınının başgöstermesi üzerine hemen harekete geçerek hastane yetkilileriyle görüşüp koronavirüs tanı ve tedavisinde acilen ihtiyaç duyulan malzemelerin listesini istedi.Gerekli malzemeleri iç piyasadan temin eden Bilal Şahin, 1200 maske, 200 koruyucu gözlük, 200 koruyucu tulum, 200  el dezenfektanı, 400 prey yüzey dezenfektanı, 20 kutu steril olmayan eldiven ve 1.000 adet  bone’den oluşan malzemeleri Tıp fakültesi hastanesine  yolladı.

Koronavirüs salgınıyla yurt  genelinde sürdürülen mücadeleye  karşı kendisinin de katkı sağlayabilmesi  için Yozgattaki hastanelere malzeme yardımında bulunduğunu bildiren hayırsever işadamı Bilal Şahin koronavirüsle mücadele konusunda şunları söyledi :  

“Hepimiz Zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Devletimiz ve ilgili bakanlığımız gerekli önlem ve tedbirleri alarak kamuoyunu devamlı bilgilendiriyor. Bizim burada yapmamız gereken devlet büyüklerimizin uyarılarını mutlaka dikkate almalıyız. Evimizden çıkmamamız isteniyorsa çıkmamalıyız. Çünkü bu tür uygulamalar hem kendi sağlığımız hem de başta ailemiz, yakınlarımız olmak üzere tüm topluma olan bir sorumluluğumuz olarak görmeliyiz. Ayrıca hijyene, temizliğe büyük önem vermeliyiz. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. İnşallah dileğimiz ve temennimiz bu zor ve sıkıntılı süreci de en kısa sürede atlatırız.”

Hayırsever işadamı Bilal Şahin’in malzeme katkısında bulunduğu hastane yetkilileri konuya ilişkin yaptıkları açıklamada “Bilal Şahin beye müteşekkiriz. En sıkıntılı günlerde bize yardımcı oluyor.Allah kendisinden razı olsun “dediler.

26/03/2020 17:01
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ