POLİS TEŞKİLATI 176.KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR

POLİS TEŞKİLATI 176.KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR

Tüm Türkiye genelinde olduğu gibi,Polis teşkilatının 176.yıldönümü  Yozgatta da kutlanıyor. Polis haftası etkinlikleri proğramı kapsamında Yozgat Emniyet Müdürü Murat Esertürk ile Yozgat Polis Meslek Eğitim Müdürü Zafer kişi ve beraberindeki heyet, Cumhuriyet alanındaki Atatürk anıtına çelenk koydular.Daha sonra vatanı için canını feda eden Yozgatlı şehitlerinin ebedi istirahatgahı  Yozgat şehitliğine gidip bütün şehitlerin ruhuna Fatihalar okuyup dua ettiler.

Yozgat İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk Polis teşkilatının kuruluşunun 176.yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak şunları söyledi:

“Tüm vatandaşlarımızı yeni yaşımızda coşkumuza dahil ederek Polis-Halk ilişkilerinde her vatandaşımıza güvende olduğu hissini vererek daha huzurlu bir Yozgat ve Türkiye için çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir “

Öte yandan Yozgat Valisi  Ziya Polat da  vatandaşların  can ve mal güvenliğini korumak için 7/24 görev başında olan emniyet teşkilatı mensuplarını  #10NisanPolisGünü’nde yalnız bırakmadı.

Vali Polat, Belediye Başkanı Celal Köse ile birlikte  Şehitler Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret ederek polislerin  gününü kutladılar.

10/04/2021 23:15
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ