METEOROLOJİ UYARDI : SERİN ve YAĞIŞLI HAVA GELİYOR

METEOROLOJİ UYARDI : SERİN ve YAĞIŞLI HAVA GELİYOR

Meteoroloji 7.Kayseri Bölge müdürlüğü Ülkemizin Türkiyede bazı bölgelerle birlikte İç  Anadoludaki illerde  yeni bir serin ve yağışlı sistemin etkisi altına gireceğini bildirdi.

Meteorolojinin konuya ilişkin açıklaması aynen şöyle :

“Hafta ortasına kadar kuzey, iç ve batı bölgelerde (Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ve Akdeniz bölgesinin iç kesimlerinde) görülecek yağışların sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde olacağını tahmin ediyoruz. Yağışların; yarın (1 Haziran Pazartesi) Trakya, Güney ve İç Ege, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile göller yöresinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Yağışlı sistemin; Bölge Müdürlüğümüz sorumluluk sahasında bulunan Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Sivas ve Yozgat illerinde önümüzdeki 4 gün boyunca aralıklarla etkili olduktan sonra, Cuma günü (05.06.2020) bölgemizi terk edeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının Perşembe gününe kadar mevsim normalleri civarı ve biraz altında seyredeceği ancak; Cuma gününden itibaren hissedilir derecede artacağı ve mevsim normalleri üzerine yükseleceği tahmin ediliyor.

Vatandaşlarımızın muhtemel meteorolojik hadiselerin oluşturabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmalarını ve meteorolojik uyarıların  takip edilmesini öngörüyoruz.”

03/06/2020 18:20
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ