MAKINA MÜHENDİSLERİ ODASINDAN ‘ONUR YILI ‘ GECESİ

MAKINA MÜHENDİSLERİ ODASINDAN ‘ONUR YILI ‘ GECESİ

Yozgat Makine Mühendisleri Odası  Yozgat İl Temsilciliği görevine geldikten sonra meslektaşları arasındaki birliği daha da pekiştiren İhsan Salman, organize ettiği bir proğramla  duayen meslektaşlarını da   ‘onur’ plaketleriyle  ödüllendirdi. Yozgat Belediyesi Çamlık sosyal tesisinde düzenlenen onur yılı gecesi   meslekte 20,25,30,35 ve 40.yılını dolduran 14 duayen makına mühendisine törenle birer plaket verildi.

Odaya mensup tüm makına mühendislerinin biraraya gelerek özlem giderdikleri   ‘Onur yılı’ gecesinde  bir konuşma yapan Sürmeligaz genel müdürü ve Yozgat Makine Mühendisleri Odası il temsilcisi  İhsan Salman, Yozgat merkez ve ilçelerdeki  makına mühendislerinin yılların birikimiyle deneyim kazandığını  ve tecrübeli meslektaşların ise  oda  tarafından dönemsel olarak  plaketlerle ödüllendirildiğini belirterek  şunları söyledi:

“Öncelikle plaket törenimize katılan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Meslekte 20-25-30-35-40. yılını dolduran değerli üyelerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Makine Mühendisi, otomobillerden, konutlara, klimadan, uçağa varana kadar etrafımızda gördüğümüz insan eli değmiş her şeyde mühendislerin emeği vardır. Mühendisin mesleki anlamda kendini geliştirmesi ve yetiştirmesi son derece önem arz eder. Bu vesile ile meslekte 20-25-30-35-40.yılını dolduran meslektaşlarımızı kutluyor, ilimize ve genç meslektaşlarımızın yetiştirilmesine sundukları katkıdan bir kez daha teşekkür ediyorum.”

Yozgat Makına Mühendisleri Odasının “meslekte onur yılı”plaket  dağıtım  törenine Çekerek Belediye Başkanı Eyüp Çakır, Sorgun eski Belediye Başkanı Murat Gürbüz, Yozgat Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Möhür ile Yozgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fadime Solmaz da katıldı.

29/11/2021 22:56
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ