KOCAELİNDEKİ  YOZGATLILAR  ARABAŞI SEZONUNU AÇTI

KOCAELİNDEKİ YOZGATLILAR ARABAŞI SEZONUNU AÇTI

Yozgat Yöresinin ‘ünlü yemeği ‘ olarak bilinen Arabaşı Yemeği için  Yozgatlılar sezonu açtı. Kocaelide  Arabaşı Gecesi Kocaeli Yozgat-Sorgunlular Dernek Başkanı Durak Kılıçarslan’ın ev sahipliğinde düzenlendi.Yozgatlıların buluştuğu  Arabaşı Gecesi’nde  konuklara  tepsiler içerisinde  arabaşı çorbası ve hamuru  ikram edildi.

Kocaelide düzenlenen  Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Erol Akalın,Fedarasyon Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Aksoy, Federasyon Genel Sekreteri Erdem Ay, Sorgunlular Dernek Başkanı Durak Kılıçarslan; Kadışehirliler Dernek Başkanı Doğan Şahbaz; Gebze Yozgatlılar Dernek Başkan Yardımcısı Kazım Çekilmez, Kocaeli Yozgatlılar Derneği Başkanı Salih Ata ve Yozgatlı  konuklar katıldı.

Birlik ve beraberliği pekiştirme adına yapılan programda konuşan Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Erol Akalın, ‘Yozgatlılar her geçen gün daha birlik ve beraberlik içinde hareket ediyor. Daha güçlü olmak ve geleneklerimizi ve değerlerimizi gelecek nesillere aktarmak için çalışıyoruz’ dedi.

27/12/2021 22:03
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ