GÖNÜL DAĞI 2020 YILININ EN BAŞARILI DİZİSİ SEÇİLDİ

GÖNÜL DAĞI 2020 YILININ EN BAŞARILI DİZİSİ SEÇİLDİ

TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan ve gün birinciliğini kimselere kaptırmayan Gönül dağı 2020 yılının en başarılı dizisi seçildi.

2020 yılında televizyon kanalları hem en zor zamanlarını hem de en iddialı yapımların yayınladığı zamanları bir arada yaşadı. Koronavirüs sebebiyle ara veren diziler kanallarda zor zamanlar yaşatırken Eylül yayın döneminde itibaren ise adeta bir bolluk yaşandı ve kanallarda pek çok yeni yapım yayın hayatına başladı. Her ne kadar bu yapımlardan bazıları erken final yapmak zorunda kalsa da TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamları ekrana gelmeye başlayan Gönül Dağı adlı dizi seyirci tarafından çok sevildi. Dizi o kadar tutuldu ki reytinglerde iddialı yapımları bir bir geçerek zirveye oturdu. Kavgadan gerilimden, nefret dilinden uzak dizi samimi bir atmosferde ve sade bir hikayeyle de çok büyük işlerin yapılabileceğini herkese gösterdi. Samimi sıcak ilişkilerin ve aşkların yaşandığı hayatın içinden bir dizi olan Gönül Dağı bu başarısıyla 2021’ye damga vuran dizilerden biri olurken aynı zamanda 2021 için de hem TRT 1’e hem de yapımcısı Köprü Filme büyük umutlar verdi. Dizi aynı zamanda 2020’nin en başarılı dizisi seçildi. İşte haberin detayları!

Gönül Dağı En İyi Dizi Seçildi!

TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan ve gün birincilini başka yapımlara kaptırmayan Gönül Dağı dizisi 2020 yılının en iyi dizisi seçildi. Türkiye Yazarlar Birliği tarafından yapılan en iyi dizi yarışmasında rakiplerini geride bırakan Gönül dağı birinciliğe oturdu. Samimi bir hikayeden yola çıkan ve bozkırın ortasında kalmış yaşamlara değinen ve onların içten hikayelerini ele alan Gönül Dağı bu ödülle başarısının tesadüf olmadığını da bir kez daha göstermiş oldu. İlk bölümden itibaren samimi hikayesi ve vurdu kırdıdan uzak, nefret diline yabancı, samimi bir kasabanın samimi insanlarının hikayesini anlatan Gönül Dağı en iyi dizi dalında ödüe layık görüldü. Köprü Film tarafından hazırlanan yapım böylece reytinglerde her hafta birinci olmasını en iyi dizi ödülüyle de taçlandırmış oldu.

Bozkırın Hikayesi!

TRT 1 ekranlarında bu sene başlayan ve Köprü Film tarafından hazırlanan Gönül dağı Cumartesi akşamları seyirciyi adeta bir fantastik kasabaya götürüyor. İçten hikayelerin işlendiği dizide Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilliğil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün rol alıyor. Dizi her cumartesi akşamı saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor.

07/01/2021 23:14
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ