FEDERASYONDAN YOZGATLILAR DERNEĞİNE ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

FEDERASYONDAN YOZGATLILAR DERNEĞİNE ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Kocaeli Yozgatlılar Fedarasyonu Genel Başkanı Erol Akalın; yeni dernek binalarını satın alan ve bu açıdan da Körfez’de kendi yerine sahip olan tek sivil toplum örgütü konumunda bulunan Kocaeli Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek, ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulundular. Federasyon Genel Başkanı Erol Akalın ve yönetimi, Dernek Başkanı Salih Ata’ya özel bir tablo hediye etti, birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Dernek Başkanı Salih Ata; ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, ‘ Kendimize ait dernek binamızı satın aldık. Kira derdinden kurtulduk. Şimdi hizmet etme vaktidir. Pandemi nedeniyle aksayan hizmet akışımız; bundan sonra düzenli bir şekilde devam edecektir. Birlik ve beraberlik içinde, birimiz hepimiz için; hepimiz ise birimiz için çalışacağız’ dedi.

Federasyon Genel Başkanı Erol Akalın ise, ‘ 12 derneğin bir araya gelmesi ile federasyonu kurduk ve çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Çok güzel ve örnek çalışmalara imza attık. Şimdi federasyonumuza bağlı Kocaeli Yozgatlılar Derneği, kendi mülklerini aldılar. Bu bir örnektir. Örgütlenmemizi daha da güçlü hale getirerek; temsil noktasında hizmet vermeye çalışacağız.” dedi.

AÇILIŞA HAZIRLANIYORLAR

Yeni dernek binasını satın alan Kocaeli Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği, açılış için çalışmalara başladı. Geniş kapsamlı, devletin en üst kademesinde bulunan kişilerin de katılımı ile bir açılış düzenlemek için, komisyon oluşturarak çalışmalara başlayacak; görkemli bir şekilde derneğin açılışını gerçekleştirecek. 

Mustafa ERANIL / Kocaeli 

 
21/09/2021 01:42
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ