ÇEKİMLERİ YOZGAT’TA YAPILAN "İŞSİZ ADAM" FİLMİ GÖSTERİMDE

ÇEKİMLERİ YOZGAT’TA YAPILAN "İŞSİZ ADAM" FİLMİ GÖSTERİMDE

Ali Ağgül'ün yönettiği, Muttalip Müjdeci, Asım Akar, Hasan Göktaş ve Ayşe İkiz'in rol aldığı "İşsiz Adam" bugünden itibaren Ankara sinemalarında gösterime sunuluyor. Oyuncularının çoğunluğunu Yozgatlıların oluşturduğu, elini attığı her işten kovulan ve bu yönüyle adı çıkan bir adamın hikayesini konu alan “İşsiz Adam” filminin sinemaseverler tarafından büyük bir ilgiyle izlenmesi bekleniyor.

Başkentte 3 Aralıkta gerçekleşecek  gösterime özellikle  Ankaradaki  hemşehrilerini davet eden ,Filmin senaristi ve oyuncularından olan Asım Akar “İşsiz Adam’ filmiyle ilgili ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

“İlk olarak tiyatrolarla başladığım sinema sektöründe bu filmi  memleketim Yozgat’ta  çekmiş olmaktan dolayı son derece mutluluk duymaktayım. Bazı dizilerde oynadım. Daha sonra 6 tane kısa film yazdım. Ardından İşsiz Adam filmini yazdım. Filmi kendi memleketimde çekmek istedim. Memleketimize faydası olsun, tanıtımı yapılsın istedik. Sarıkaya, Uzunlu ve  Deredoğan Köyünde yaptığımız  Filmin çekimi 1 ay sürdü. İşsiz adam da Yozgatlı hemşerimiz Muttalip Müjdeci var. Ankara dizilerinde oynayan oyuncularımız da rol aldı”

Filmin kara mizah olduğunu  vurgulayan  Akar, pandemi nedeni ile sinemalarla geç buluşan İşsiz adamın  özellikle Yozgatlı sinema severler tarafından beğenileceğine inandığını sözlerine  ekledi.

03/12/2021 03:19
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ