BOĞAZLIYANDA MASKE, MESAFE VE TRAFİK DENETİMLERİ SÜRÜYOR

BOĞAZLIYANDA MASKE, MESAFE VE TRAFİK DENETİMLERİ SÜRÜYOR

Yozgatın Boğazlıyan ilçesinde  Emniyet Müdürlüğü ekipleri Korona virüs salgını önlemleri kapsamında ilçe içerisinde  maske ve sosyal mesafe ile trafik denetimlerini sürdürüyor. İlçe Emniyet Müdürü Zekai Doğanay, Boğazlıyanda maske takma zorunluluğunun olduğunu hatırlatarak ‘denetimlerimiz sıkça sürecek’dedi.

Emniyet ekipleri İlçenin çeşitli noktalarında oluşturulan kontrol noktalarında denetimler yaparak vatandaşları maske takmaları ve sosyal mesafe ile trafik kuralları konusunda uyarıyor.Ancak  ilçede 900 TL para cezası olmasına rağmen bazı vatandaşların maskesiz gezmekte ısrarcı oldukları gözleniyor.

Pandemi sürecinde Boğazlıyan Kaymakamlığı İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nca alınan kararlar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce yerine getirilirken, tüm Dünyayı etkisi altına alan ‘Covid 19’ salgınının önüne geçmek amacıyla sosyal mesafe ve maske takma konularında alınan kararların denetimleri de titizlilikle sürdürülüyor.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜLER CEZALANDIRILIYOR

Emniyet ekipleri, maske ve sosyal mesafenin yanısıra trafik denetimlerini de ağırlık verdi. Bu kapsamda, Mevlana Mahallesindeki kontrol noktasında 3 araç sürücüsüne ehliyetsiz araç kullanmaktan, bir araç sürücüsüne de alkollü araç kullanmaktan dolayı işlem yapılarak, toplam 16 Bin TL para cezası uygulandı.

DENETİMLER ARTARAK SÜRDÜRÜLECEK

Öte yandan; Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince denetimlerin sıklıkla ve kararlılıkla devam edeceği öğrenilirken, ehliyetsiz, alkollü ve müziğin sesini yüksek sesle açarak, trafik güvenliğini tehlikeye düşüren araç sürücülere karşı da yasal işlemlerin yapılacağı bildirildi. / Çağlayan gazetesi .com

06/07/2020 16:41
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ