BİLAL ŞAHİN’DEN HAFIZLIK KURSU ÖĞRENCİLERİNE RAMAZAN ÖDÜLÜ

BİLAL ŞAHİN’DEN HAFIZLIK KURSU ÖĞRENCİLERİNE RAMAZAN ÖDÜLÜ

Yozgatlı hayırsever işadamı Bilal Şahin, camilerde mukabele yapan 10 hafızlık öğrencisine ve öğreticilerine çeşitli hediyeler dağıttı.

Yozgat il Müftülüğü Bilal Şahin Hafızlık Kur’an Kursu öğrencilerinin Kur’an-ı Kerim tilavetine vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Ramazan ayında gerçekleştirilen mukabele geleneği bu yıl da devam ediyor. Her gün öğle ve ikindi namazları akabinde başlayan mukabelelerde 10 hafızlık öğrencisi Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıyor. Kur’an-ı Kerim'i genç hafızlardan dinlemek isteyen vatandaşlar, müftülük tarafından internet üzerinden yapılan canlı yayına katılarak mukabeleye katılıyorlar.

Yozgat’a eğitim başta olmak üzere hemen her konuda hayır hizmetlerinde bulunan işadamı Bilal Şahin, hafızlık öğrencisi ve öğreticilerine çeşitli hediyeler verdi.

Hayırsever işadamı Bilal Şahin, “Ramazan ayına has olan ve Peygamber Efendimizden beri sürdürülen mukabele geleneğini Kur’an kursunda hafızlık eğitimi alan genç hafızlarımızca sürdürülüyor olması ayrı bir güzellik katıyor. Yavrularımızı yaptıkları bu ulvi görev vesilesiyle tebrik ediyorum.” dedi.

06/05/2021 00:29
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ