BAŞKENTTE ARABAŞI SOFRALARINDA ‘YOZGAT‘ GÜNDEMİ

BAŞKENTTE ARABAŞI SOFRALARINDA ‘YOZGAT‘ GÜNDEMİ

Yozgatlı Dernekler Federasyonu Teşkilat Başkanlığının   organize ettiği  arabaşılı istişare ve değerlendirme toplantısı federasyonun mamak parkındaki merkez binası salonunda gerçekleşti. Ankara Yozgatlılar Federasyonu başkanı Ahmet Koç’un daveti üzerine Yozgat yöneticileri ile Ankaradaki Yozgatlı dernek temsilcileri biraraya gelerek özlem giderdiler.Federasyonun düzenlediği toplantının  arabaşılı sofralarında Yozgatın gündemine ilişkin  konular konuşuldu.

Başkentte önceki akşam büyük bir ilgiyle izlenen arabaşılı Yozgat toplantısında ilk konuşmayı Federasyon Başkanı Ahmet Koç yaptı. Koç’un selamlama konuşmasından sonra kürsüye gelen  Yozgat Valisi Ziya  Polat,Yozgatın gündemindeki konulara  değindi. Yozgatta gerçekleşen  ve gerçekleştirilecek hizmetleri anlatan Vali Polat,Yozgatlılar arasında birlik ve beraberlik mesajı verdikten sonra “Hep birlikte elele Yozgatı geliştirip kalkındırarak hakettiği hedefe ulaştıracağız “dedi.

Katılımcıların gece boyunca bol bol arabaşı yuttuğu Yozgatlılar  istişare ve değerlendirme toplantısında Belediye Başkanı Celal Köse de bir konuşma yaptı. Köse toplantı sonrasında yaptığı açıklamada ise  şunları söyledi:

“Ankarada düzenlenen İstişare ve Değerlendirme Toplantımızda kıymetli hemşehrilerimize çalışmalarımızı anlatarak, önemli fikirlerini dinledik. Ankara’da yaşayan memleket aşkıyla toplantımıza iştirak eden Hemşehrilerimize, Genel Başkanımıza, Yönetimine, Dernek Başkanlarımıza şahsım ve şehrim adına teşekkür ediyor, gurbette bulunan tüm Yozgatlı hemşehrilerimize saygı ve muhabbetlerimi iletiyorum.”

Toplatının son bölmünde ise  Federasyon Başkanı Ahmet Koç tarafından  katılımcı  il yöneticilerine  toplantının anısına birer plaket verildi..

27/11/2021 02:29
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ