BAŞKAN YALÇIN: AKDAĞMADENİ’NİN ULAŞIM AĞINI GENİŞLETİYORUZ

BAŞKAN YALÇIN: AKDAĞMADENİ’NİN ULAŞIM AĞINI GENİŞLETİYORUZ

Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, seçim döneminde vatandaşlara verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini vurgulayarak, “İlçemizi daha yaşanılır örnek bir kent haline getirmek için seçimlerde verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz.” dedi.

Sosyal Belediyecilik anlayışının bir gereği halkın istek ve taleplerinin karşılanması yönünde çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini vurgulayan Başkan Yalçın, “Belediyelerin görevi sadece altyapı,  üst yapı çalışmalarından ve şehrin temizliğinden ibaret değildir. Sosyal anlamda hizmeti herkesimin alacağı noktaya taşımaktır. Bu kapsamda ekibimizle gece gündüz demen çalışmalarımıza devam ediyoruz.”dedi.

ULAŞIM AĞINI HER GEÇEN GÜN DAHA DA GENİŞLETİYORUZ

İlçede ulaşım ağını yapılan çalışmalarla daha da genişlettiklerini vurgulayan Başkan Yalçın, “İlçemizde bir taraftan mevcut yollarımızın düzenlemesini gerçekleştirirken bir taraftan da kapalı olan imar yollarını açarak ulaşım ağını her geçen gün daha da genişletiyoruz. Yapılan çalışmalar doğrultusunda Seyrantepe ve Çamlık Mahallerimizi birbirine bağlayan alternatif bir yolu daha ulaşıma açmak için çalışmalarımız başladı. Özellikle TOKİ bölgesinden İmam Hatip Lisesi’ne giden öğrencilerimizin yoğun kullandığı güzergah daha düzenli ve kısa olacaktır.”diye konuştu.

04/07/2020 15:42
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ