BAŞER,POLAT ve KÖSE’DEN YATIRIMLARI İNCELEME TURU

BAŞER,POLAT ve KÖSE’DEN YATIRIMLARI İNCELEME TURU

Yozgat Valisi  Ziya Polat, beraberinde Milletvekili Yusuf Başer ve Belediye Başkanı Celal Köse ile birlikte yapımı devam eden yatırımları incelediler. Vali,Milletvekili ve Başkan üçlüsü inceleme turuna ,tamamlandığında Yozgat ve çevre il’lerin gelişimine katma değer sağlayacak olan  Yozgat Havalimaı inşaatında incelemelerde bulunarak ilgililerden gerekli bilgileri aldılar.

Başer,Polat ve Köse Havalimanı inşaat alanında gerçekleştirilen incelemenin ardından  İl Özel İdaresi tarafından yapılan, Recepli- Bozlar- Buzağcıoğlu köyleri grup yolu ile BSK asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz’dan çalışmalar hakkında bilgi edindiler.

Vali Polat, milletvekili ve belediye başkanıyla birlikte gezindiği inceleme turunun ardından yaptığı açıklamada Yozgat havaalanının 2 yıl sonra hizmete gireceğini belirttikten sonra asfalt çalışmaları hakkında  da  “imkanlar doğrultusunda nüfusu fazla, araç trafiği yoğun olan köy grup yollarından başlayarak tüm köy yollarını sıcak asfalt ile buluşturmaya gayret göstereceğiz”dedi.

07/08/2020 21:06
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ