BAĞCILAR’DA DÜZENLENEN MEMLEKET GÜNLERİNDE ‘YOZGAT’ TANITIMI

BAĞCILAR’DA DÜZENLENEN MEMLEKET GÜNLERİNDE ‘YOZGAT’ TANITIMI

İstanbul Bağcılar Belediyesi ile İstanbul Bağcılar Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından ortaklaşa organize edilen ‘Memleket Günleri’nde Yozgat tanıtımı gerçekleştirildi.  Yozgat’ın tanıtım günün nedeniyle Yozgat’ın il ve ilçelerini tanıtan stantlar açıldı, katılımcılar Yozgat yöresine ait ikramlarda bulunuldu. Yapılan tanıtım programına; katılım hayli yüksek oldu.

BİRLİK ve BERABERLİK MESAJI VERDİ

Programın açılış konuşmasını yapan İstanbul Bağcılar Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nuh Öztürk, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Öztürk yaptığı açıklamada, ‘Birliği ve beraberliği sağlamak; Yozgat’ı tanıtmak amacıyla düzenlediğimiz bu programa katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ederim. Gurbetteki Yozgatlıların sesi olmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.” dedi.Yozgat Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Deniz ise birlik ve beraberlik mesajı vererek, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Programda ayrıca İstanbul Genç Yozgatlılar Derneği Başkanı Yasin Murat; Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçkun, Ak Parti İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz’de birer konuşma yaparak, sivil toplum örgütlerinin önemine değindiler.

KATILIM YOĞUNDU

Programa, İstanbul Bağcılar Kaymakamı Abdullah Uçgun, Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Şirin ve danışmanı Muharrem Erdal, Bacılar Ak Parti İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz, MHP Bağcılar İlçe Sekreteri Erdinç Kaya, BBP Bağcılar İlçe Başkanı İsa Yıldırım; Bağcılar Ülkü Ocakları Başkanı Emre Dağcı, Esenler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fahrettin Yıldız, Yozgat Konfederasyonu Başkanı Mehmet Deniz, Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Erol Akalın, başkan Yardımcısı Hicran Bozkurt ve Mustafa Aksoy; Basından Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Eranıl, Yozgat Platformu Başkanı Kazım Ekinci,Yozgat Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Soner Karabulut ve Başkan Yardımcısı Fatih Yiğit, Bağcılar Eğitim                                                                                                                                  Bir sen ilçe Başkanı Mehmet Sansar, Ak Parti Beylükdüz  İlçe Başkan Yardımcısı Ferhat Karabulut, Sultangazi MHP İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Bulut, Bem-Bir Sen Büyükşehir Başkanı Hacı Dursun Ağaç. Esenyurt MHP Meclis Üyesi Davut Gezer, sivil toplum örgütü temsilcileri,siyasi parti yetkilileri, daire müdürleri, iş adamları, sanayiciler ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

STANT GEZİLDİ, İKRAM EDİLDİ

Yozgat İl ve İlçelerine ait kültürel değerlerin fotoğraflarının yer aldığı stantlar tek tek gezildi; katılımcılara bilgiler verildi. Daha sonra Yozgat Yöresinin Milli Yemeği olarak bilinen ‘Arabaşı Yemeği’ ve ‘Testi Kebabı’ ikram edildi. Testi kırılırken dilekler tutuldu; Yozgat için vaatlerde bulunuldu.

30/11/2022 20:43
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ