AVRUPADAKİ 4 FEDERASYONDAN 163 KÜÇÜKBAŞ KURBAN BAĞIŞI

AVRUPADAKİ 4 FEDERASYONDAN 163 KÜÇÜKBAŞ KURBAN BAĞIŞI

Avrupanın  Fransa ,Hollanda,Belcika, Avusturya  ülkelerinde faaliyet gösteren  4 Yozgatlılar Fedarasyonu  bu kurban bayramında Yozgata toplam 163 canlı kurban bağışında bulundu.

Konuya ilişkin arkadaşımız Doğan Tufana açıklama yapan  Fransa Yozgatlılar Federasyonu genel  başkanı Nuri Meriç şu bilgileri verdi :

"Biz her yıl bu kampanyamızı yapıyorduk, bu bayramda yaptığımız kurban kampanyamıza, Belcika,Hollanda ve Avusturya Yozgatlı dernekleri Federasyonlarımız'la birlikde bu kampanyayı gercekleştirdik.  163 canli kurban bağışında bulunduk. Bizde kurbanları Yozgat ve cevresinede yüzlerce hemşehrimize pay olarak dağıtımını yaptık. Bize vekalet veren hemşehrilerimizin kurbanlarını yüce rabbim kabul eylesin. Kurbanlarımızın dağıtımında destek olan Yozgat ve  ilçelerinde görev yapan müftülerimize teşekkür ediyorum" dedi konuşmasını devamla, Avrupada  ve Yozgat'ta yaşayan hemşehrilerimin Kurban Bayramlarını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ederim"

23/07/2021 00:18
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ