15 TEMMUZ AÇIK HAVA FOTOĞRAF SERGİSİ İLGİYLE İZLENİYOR

15 TEMMUZ AÇIK HAVA FOTOĞRAF SERGİSİ İLGİYLE İZLENİYOR

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Sarraflar Caddesi’nde fotoğraf sergisi düzenlendi. Açılış programına Yozgat Valisi Ziya Polat, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Dursun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Kürşat Kılıç, Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Ahmet Karadağ ve daire müdürleri katıldı.

Açılışın ardından konuşan Yozgat Valisi Ziya Polat, Yozgat’ın her zaman devletine, milletine sahip çıktığını anımsatarak, “Bozok diyarında hiçbir zaman hain yetişmedi yetişmez de. 15 Temmuz hain darbe kalkışması esnasında da Bozok diyarının evlatları vatanına sahip çıkmıştı” ifadelerini kullandı.

15 Temmuz’un 4’üncü yıl dönümü olduğunu anımsatan Vali Polat, “15 Temmuz karanlık bir geceydi. İçimizdeki hainlerin devletimizin silahı ile milletimizin üzerine silah sıktığı karanlık bir geceydi. Ama Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile milletimiz sokağa çıktı ve o karanlık gece aydınlık bir geceye dönüştü. Bu yıl pandemi nedeniyle biraz durgun geçecek ama yine de yüreğimizde bu coşkuyu yaşıyoruz ve yaşayacağız. Demokrasi ve milli birlik günümüzün kutlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

14/07/2020 19:18
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ