TİCARET BORSASI YENİ HİZMET BİNASINA TAŞINDI

TİCARET BORSASI YENİ HİZMET BİNASINA TAŞINDI

Yozgat Ticaret Borası son derece modern olarak tasarlanan Onur Kaytan Plaza’da bulunan yeni hizmet binasını düzenlenen törenin ardından dualar ve kurban kesimi sonrası hizmete açtı.
Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erkekli, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kovid-19 salgını sebebiyle sade bir törenle açılışını gerçekleştirdikleri yeni hizmet binasını basına tanıtarak fiziki ve genel durumu hakkında bilgiler verdi.
Eski binanın küçük ve eski olması nedeniyle Borsa’nın kendine ait yeni modern bir binaya taşınmasının memnuniyetini yaşadıklarını ifade etti.
Eski 3 katlı binanın yetersiz olması sebebiyle Borsa’ya yeni ve son derece modern bir hizmet binası kazandırdıkklarını vurgulayan Başkan Erkekli, ” Bu binamızın eski olması ve yetersiz olması sebebiyle yönetimdeki ve meclisteki arkadaşlarımla beraber bu binayı aldık. Camialarımıza ve üyelerimize hayırlı uğurlu olsun. Amacımız üye memnuniyetini en iyi şekilde değerlendirmek ve üye memnuniyeti sağlamaktır. Ayrıca hizmet kalitesini en üst düzeye yükselterek üyelerimize iyi bir hizmet sağlamak amacıyla görevimize devam edeceğiz. Bu süreçte hizmet binamızı Yozgat’a kazandırmış olduk. Yönetim kurulu ve meclis üyesi arkadaşlarıma cesaret ve desteklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.
HİSARCIKLIOĞLU BİZDEN DESTEKLERİNİ HİÇ BİR ZAMAN ESİRGEMEDİ
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun kendilerine desteğini hiç bir zaman esirgemediğini belirten Başkan Erkekli, katkı ve desteklerinden dolayı Hisarcıklıoğluna teşekkür etti.
Erkekli, “Mensubu olduğumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu bize desteklerini esirgemedi. Maddi ve manevi olarak verdiği desteklerden dolayı selamlarımı ve sevgilerimi iletiyorum. 250 üyeyle Batum, Karadeniz ve ondan öncede Çanakkale’de üyelerimizle ikişer yıl arayla 8 gün sosyal alanlarda bulunduk. Yozgat Ticaret Borsası olarak görevimizi en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bu vesile ile yeni hizmet binamızın üyelerimize ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu. 

14/01/2021 19:52
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ