ERGÜL MOBİLYA, MEHTERAN TAKIMININ KONSERİYLE HİZMETE SUNULDU

ERGÜL MOBİLYA, MEHTERAN TAKIMININ KONSERİYLE HİZMETE SUNULDU

Türkiyenin mobilya sektörünün bildik firmalarından Ergül Mobilya, Bakgörler Mobilya Zati Design çatısı altında mehteran takıımı eşliğinde düzenlenen törenle ve dualarla  hizmete açıldı Yozgat’ta mobilya sektörünün 60 yıllık deneyimli firması Bakgörler Mobilya Zati Design güvencesiyle faaliyete başlayan Ergül Mobilya hizmete girmesi nedeniyle düzenlenen tören ilgi gördü.

Ergül Mobilya’nın açılış töreninde Ak Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse,  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, İş ve İşçi Bulma Kurumu Müdürü Taner Yıldız, Belediye Başkan Yardımcıları Murat Tanışman, Serdar Açıkgöz,Partilerin il başkanları  Ergül Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Şenocak, STK’ların başkan ve yöneticileri,açılışa davet edien  işadamları, vatandaşlar ve davetliler katıldı.

 Protokol tarafından kurdelanın kesilmesinin ardından gezilen mağaza beğeniyle izlendi. .Mağaza Müdürü Ahmet Muş,törene gösterilen ilgiden dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti.Bin 500 metrekarelik, 3 katlı devasa showroomda Yozgat halkıyla buluşan Ergül Mobilya, Düğün paketlerinden, oturma gruplarına, koltuk takımlarına, yatak odalarından, yemek odalarına, yatak, baza, başlık, sehpalar, tv üniteleri seçenekleri ile hizmet verecek.

 Ergül Mobilya Sahibi Sinan Çelik, mağazanın açılışıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 “Böylesine güzel bir günde pandemi sonrasında yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu Ergül Mobilya’nın açılışında yaşıdık. Mağazamız 60 yıllık bir tecrübe çatısı altında Yozgat halkına en iyiyi en kaliteli ürünleri uygun fiyata sunma politikasıyla yola çıktı. Müşteri memnuniyetine önem veren ilkemizden ödün vermeden yolumuza devam edeceğiz. Bu günde bizleri yalnız bırakmayan bütün il yöneticilerimize Ergül Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Şenocak başta olmak üzere Kurum müdürlerimize, STK başkanlarımıza, siyasilerimize ve vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum”

10/07/2021 00:25
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ