EMLAKCI  YILMAZ  YOLUNA ‘ DOĞUŞ EMLAK’  İLE DEVAM EDİYOR

EMLAKCI YILMAZ YOLUNA ‘ DOĞUŞ EMLAK’ İLE DEVAM EDİYOR

Yozgat kent merkezinde  “Garanti Emlak” firması ile emlakçılık hizmetlerini yürüten  başarılı iş adamlarımızdan Muammer Yılmaz adres  ve firma  değişikliği yaparak Doğuş Emlak grup ile yoluna devam ediyor.Doğuş Emlak grup firmasını  oluşturup Onur Kaytan Plazzanın 2 katında  çalışmalarını sürdüren Muammer Yılmaz” Bundan böyle gayri menkul alım ve satımlarında  profesyonel anlamda yeni  adresimizde   halkımızın hizmetindeyiz “dedi.

Muammer Yılmaz, Doğuş emlak grup  olarak hizmet vermeye  başladığı yeni işyerinde adeta ziyaretçi akınına uğradı. Muammer Yılmazı ziyaret eden dost ve müşterileri Doğuş Grup emlaka  danışmanlık ve emlakçılık işlerinde başarılar dilediler . Muammer Yılmaz yeni işyerinde gösteriler ilgiden dolayı teşekkürlerini ifade etti.Bu arada Yozgatta emlak piyasasını değerlendiren Muammer Yılmaz  önümüzdeki 1,5 aylık dönemin gayrimenkullerini satmak isteyenler için fırsat dönemi olduğunu vurguladı.

Sektörde 13 yıldır hizmet verdiğini hatırlatan  Muammer  Yılmaz,yeni dönem çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi :

 “Yozgat’ımızda inşaat sektörünün gelişmesi için  biz emlakçıların da kendilerini  geliştirmeleri ve yenilenmelerini gerektirmektedir. Vatandaşlarımızın bizleri tercih etmesinin en büyük nedeni verdiğimiz kaliteli hizmet ve güvenden kaynaklanıyor. İnşaallah bu güveni ve hizmetimizi bundan sonra da profesyonel anlamda sürdürme adına Doğuş Grup Emlak olarak sağlamanın gayretinde olacağız. Bu iş tabii ki ekip işi. Bu işe yıllarını vermiş tecrübeli arkadaşım Mahmut Canbolat  ile ekibimize yeni katılan Nuh Kocaoğlu ve diğer arkadaşlarımızla birlikte emlak sektöründe yeni bir sayfa açmış bulunmaktayız. Bu vesile ile bütün dostlarımızı ve arkadaşlarımızı yeni işyerimiz olan Doğuş Grup Emlak’a bekliyoruz.”

28/07/2021 04:26
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ