YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULUNDA TASARIM VE BECERİ ATÖLYESİ SINIFI

YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULUNDA TASARIM VE BECERİ ATÖLYESİ SINIFI

Yozgat’ta öğrencilerin bilimsel gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği etkinliklerle adından söz ettiren Yunus Emre İlk ve Ortaokulu yine farklı bir etkinliğe imza atarak okullarında “Tasarım ve Beceri Atölyesi” sınıfı oluşturdu.
Milli Eğitim Bakanlığı programları doğrultusunda Yozgat İl Milli Eğitim Müdürlüğünün talimatları ile çalışma içerisine giren Yunus Emre İl ve Ortaokulu “Tasarım ve Beceri Atölyesi”ni tamamlayarak öğrencilerinin kullanımına sundu.
Okul Müdürü Emrullah Özer, öğrencilerin eğitimlerini bilimsel anlamda geliştirmek ve yeteneklerini keşfetmelerine katkı sağlamak amacıyla “Tasarım ve Beceri Atölyesi’ni tamamlayarak öğrencilerin hizmetine sunduklarını söyledi.
Özer, “Milli Eğitim Müdürlüğümüzün talimatları doğrultusunda, okulumuz adına güzle bir çalışmayı daha öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Amacımız öğrencilerimizin bilgi ve becerilerinin artırılması ve yeteneklerinin ortaya çıkarılmasına katkı sağlamak istiyoruz. Bu vesile ile “Tasarım ve Beceri Atölyesi”nin tamamlanmasında emeği geçen idarecilerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.
14.02.2020
14/01/2020 19:27
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ