YOZGAT'IN EĞİTİM KONULARI BİR KEZ DAHA MASAYA YATIRILDI

YOZGAT'IN EĞİTİM KONULARI BİR KEZ DAHA MASAYA YATIRILDI

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı Başkanlığında, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve şube müdürlerinin katılımıyla İl geneli Eğitim Değerlendirme Toplantısı yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sürmeli Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantı; birim müdürlerinin sunumları ve paylaşımları ile bir önceki toplantıda alınan kararlarla ilgili çalışmaların değerlendirilmesiyle başladı.
Toplantıda; Gündem Maddelerinden; 2019-2020 ders yılının 1. döneminin değerlendirilmesi, ikinci dönem yapılacak çalışmalar, LGS (Liseye Geçiş Sınavı) yerleştirme ve kontenjanların görüşülmesi, tasarruf tedbirleri, 2023 Eğitim Vizyonu Çalışmaları, PİSA sonuçlarının değerlendirilmesi, akademik başarının artırılması için yapılacak çalışmalar ve kitap okuma alışkanlığının artırılması konuları, ilçe gelişim planlarının değerlendirme sunumları ilçe milli eğitim müdürleri tarafından yapılarak, gerekli istişarelerin ardından kararlar alındı.
İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, gündem maddelerinin yanı sıra okul gelişim planları, öğrencilerin öğrenme stilleri, sınıf yönetimi, resmi yazışma kuralları, öğrencilerin yetenek analizi, veli-öğrenci iletişimi, dezavantajlı öğrencilerin eğitimi ve beceri-tasarım atölyeleri konularına değinerek, il eğitimine katkı sağlayan ve destek veren eğitim camiasına, öğrenci ve velilere teşekkür etti.
06.02.2020
06/02/2020 20:39
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ