YOBÜ’DE 2022/23 YILI AKADEMİK KURUL TOPLANTILARINA BAŞLANDI

YOBÜ’DE 2022/23 YILI AKADEMİK KURUL TOPLANTILARINA BAŞLANDI

Yozgat Bozok Üniversitesi (YOBÜ) fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarında gerçekleştirilecek Akademik Kurul Toplantılarının ilki İktisadi ve İdari Bilimler ve Mühendislik-Mimarlık Fakültelerinde yapıldı.

Programa Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Güngör Yılmaz, Prof. Dr. Yücel Güney, Genel Sekreter Prof. Dr. Uğur Kölemen, ilgili fakültelerin dekanları ve akademik personeli katıldı. Toplantı öncesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tansel Hacıhasanoğlu ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Güney fakültelerin fiziki ve genel durumu hakkında bilgiler verdi. 

Akademik Kurul toplantılarında konuşan Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Akademik Kurul Toplantılarını, geçtiğimiz bir yıllık süreçte fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarında akademik yılın değerlendirilmesi; yeni eğitim- öğretim yılında yapılması planlanan akademik ve diğer faaliyetlerin görüşülmesi amacıyla düzenlediklerini belirtti. 

Program sonunda TEKNOFEST Karadeniz Robotaksi-Binek Otonom Araç Yarışlarında 3’üncülük elde eden BeeM Takımına başarı belgesi verildi. Diğer taraftan Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, İnşaat Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Mimarlık, Şehir ve Bölge Planlama bölümlerinden öğrencilere derslerinde göstermiş oldukları üstün başarı nedeni Yüksek Onur Belgeleri verildi. 

Ayrıca Stanford Üniversitesi'nden bilim insanlarının her yıl gerçekleştirdiği dünyanın en etkili bilim insanlarının sıralandığı listede yer alan Yozgat Bozok Üniversitesi Öğretim Üyelerine Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ tarafından plaket takdim edildi.

26/10/2022 22:00
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ