SARAYKENTTE ÖĞRENCİ PANSİYONLARINDA AKŞAM SOHBETLERİ

SARAYKENTTE ÖĞRENCİ PANSİYONLARINDA AKŞAM SOHBETLERİ

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün başlamış olduğu ‘’Değerler Özümüzdür’’ projesi kapsamında, Saraykent İlçesinde bulunan kız ve erkek öğrenci pansiyonlarında akşam sohbetleri verilmeye başladı.

Çocukların evrensel ve toplumsal değerlerini kuvvetlendirmek ve manevi duygularını geliştirmek üzere uygulanan ‘’Değerler Özümüzdür’’ projesi her hafta çarşamba günleri öğrencilerin katılımıyla devam ediyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Doğan projeyle ilgili olarak, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün uygulamaya koyduğu projeyi biz de Saraykent Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğrencilerimizle her hafta bir araya gelerek sohbet havasında işlemeye çalışıyoruz, dedi.

Doğan; ‘’Proje kapsamında bu yıl içerisinde ‘’sevgi, saygı, merhamet, şefkat, vefa, diğerkâmlık, paylaşma, yardımlaşma, dayanışma, sorumluluk, adil olma, sözünde durma, hayvanları koruma, özür dileme, teşekkür etme, selamlaşma, nezaket, doğruluk ve dürüstlük’’ gibi pek çok değerlerimiz üzerinde durulacaktır. Kız ve erkek pansiyonlarımızda hocalarımızın katılımıyla yapılan sohbetlere öğrencilerimizin katılımı son derece yüksektir. Akşamları yaptığımız bu etkinliklerle öğrencilerimiz hem değerlerimiz hakkında bilgilendirilmekte aynı zamanda boş zamanlarını değerlendirmektedirler. Diye konuştu.

29/12/2021 22:47
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ