MİLLİ EĞİTİMDEN ÖĞRENCİLERE YARDIMCI KAYNAK KİTABI DAĞITIMI

MİLLİ EĞİTİMDEN ÖĞRENCİLERE YARDIMCI KAYNAK KİTABI DAĞITIMI

Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencilere  destek olmak amacıyla Yozgata da gönderilen  ”çalışma soruları, beceri temelli testler ve LGS çalışma tekrar testleri ” kapsayan yardımcı kaynak kitapların dağıtımı gerçekleştirildi.Bu bağlamda  92.161 adet yardımcı kaynak kitap ücretsiz olarak Yozgat’ta 2.Sınıftan 12.sınıf kademlerinde öğrenim gören öğrencilerin istifadesine sunuldu.

Divanlı Refika Mustafa Kıymaz Aslan ilk-Ortaokul öğrencilerine yardımcı kaynak kitaplarının dağıtımına katılan İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı ve Şube Müdürü Işık Gün kitapları öğrencilere takdim etti.

Kitap dağıtımından sonra 8/A sınıfı öğrencisi Zeynep Münevver Cihangiroğlu ”Biz öğrencilere dağıttığınız yardımcı kaynak kitapların sınavlarda ve derslerde büyük yararı olacaktır. Size ve Milli Eğitim Bakanlığına tüm arkadaşlarım adına teşekkür ederim” dedi.

Yozgat Milli Eğitimi Müdürü Yusuf Yazıcı ise; “Basılı olarak öğrencilerin istifadesine sunulan kaynak kitaplara yardimcikaynaklar.meb.gov.tr adresinden dijital olarak da ulaşılabilirsiniz. Devlet Ricalimiz ve Milli Eğitim Bakanlığımız başta olmak üzere ücretsiz dağıtılan yardımcı kaynak kitapların gönderilmesinde emek ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz“ dedi. / Kaynak;Yeni ufuk com.tr

05/01/2022 00:04
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ