KİTAP OKUMADA ‘KARAKOÇANLI GEZEN KÜTÜPHANE’ FARKINDALIĞI

KİTAP OKUMADA ‘KARAKOÇANLI GEZEN KÜTÜPHANE’ FARKINDALIĞI

Beyninden çok midesini doldurmaya çalışan insanlar, bedenen sağlıklı olabilmek için gezen tavuk eti ve yumurtası ararken, insanların beynini, zihnini doyurmak isteyen birileri takdirlik bir projeye imza attı.

Yozgat Sarıkaya Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü internet sitesinde yer alan habere göre, Küçükçalağıl Okul Müdürü Feyzullah Çelik’in başkanlığında, okulun Türkçe Öğretmeni Neslihan Tekdemir Uslu’nun koordinatörlüğünde ‘Gezen Kütüphane’ uygulaması başlatıldı.

Kitap okumada farkındalık yaratmak ve kadın velilerin öğrencilere örnek olmasını hedefleyen Gezen Kütüphane etkinliği medyadan ilgi vatandaşlardan takdir gördü.

Sarıkaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün internet sitesinden yaptığı duyuruda, “Gezici kütüphanemizle köyümüz Kadınlarına kitaplar dağıtıldı ve okuyup tekrar elimizdeki mevcut kitaplarla değiştirmeleri için kütüphanemiz her zaman kadınlarımız için aktif olacaktır.” bilgisi paylaşıldı.

Emeği geçenlere teşekkür edilirken de şu ifadeler kullanıldı:

“Bu anlamlı etkinlik için Okul Müdürümüz Feyzullah Çelik'e, Okul Türkçe Öğretmenimiz Neslihan Tekdemir Uslu'ya, desteklerinden dolayı velimiz Güngör Bulut'a, öğrencilerimize ve kütüphanemizi gezdiren Karakaçana Teşekkür ederiz.”

15/01/2022 22:44
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ