KAPI KAPI DOLAŞIP ÖĞRENCİLERİNE KİTAP ve TEST DAĞITTILAR

KAPI KAPI DOLAŞIP ÖĞRENCİLERİNE KİTAP ve TEST DAĞITTILAR

 Yozgat’ın Sorgun ilçesi Yeniyer beldesinde bulunan Ahmetfakılı ortaokulu öğretmenleri okulların kapalı olduğu pandemi ve tatil döneminde kapı kapı dolaşıp kitap ve test dağıtımı yaptılar.

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kaya,öğretmenleri bu özverili çalışmalarından dolayı kutlayarak “Bu zor şartlarda sınavlara hazırlanan öğrencilerimize karınca kadarınca destek olmaya çalışan öğretmen arkadaşlarımız, çevrelerinden temin ettikleri kitap ve testleri öğrencilerimizin evlerine kadar götürüp kendilerine teslim etmişler. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Okul Müdürü Murat Güngör de öğretmen Hakan Özbay ile birlikte Türkiye genelinde tanıdıkları şahıslar ve kurumlarla iletişime geçtiklerini ve görüştükleri herkesin kendilerine bu konuda hediye kitap ve test gönderdiğini belirtti.Öğrencilerin bu ortamda internet üzerinden sınavlara hazırlandıklarını, interneti olmayan öğrencilerin sıkıntı yaşadığını dile getiren Güngör “Sınavlara hazırlanan öğrencilerimize ODTÜ Grubu, Pazarören Mezunları Grubu, Hakimler ve öğretmenlerden 100 adet kitap seti 50 civarında test seti hediye ettiler” dedi.

Güngör, hediye kitapların içinde ilkokullar için roman ve hikaye setlerinin bulunduğunu da sözlerine ekledi. ( sorgunpostasi.com )

27/02/2021 19:12
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ