HAKKI YURTLU’DAN SARIKAYADA DERNEKLERE FARKINDALIK EĞİTİMİ

HAKKI YURTLU’DAN SARIKAYADA DERNEKLERE FARKINDALIK EĞİTİMİ

Yozgat İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Hakkı Yurtlu, dernek yöneticilerine yönelik olarak sürdürdüğü farkındalık eğitim programının kapsamında Sarıkaya ilçesinde faaliyet gösteren dernek yöneticileriyle bir araya geldi.

Yozgat İl Sivil toplumla İlişkiler Müdürü Hakkı Yurtlu,  Kara paranın aklanması ve terörizmin finansmanının önlenmesi hakkında  dernek yönetici ve temsilcilerini bilgilendirmeye devam diyor.  Pandemi kurallarına riayet ederek, dernek yöneticilerini gruplar halinde bilgilendiren Yurtlu, bu kez de Sarıkaya ilçesinde kurulu ve faaliyet gösteren dernek yöneticileriyle bir araya geldi. Slaytlar ve videolarla desteklenen “Farkındalık Eğitimi” oldukça verimli geçiyor. Katılımcılara farklı konularda aydınlatan Yurtlu, böylelikle farkındalık oluşturmaya gayret ediyor.

Proğramı müteakiben STK ziyaretleri kapsamında” Hz.Aişe yatılı Kız Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği”ni ziyarete eden Yurtlu, dernek başkanı Ahmet Yıldırım’dan derneğin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. İlçe Müftüsü  Emrah Kandemir’in katıldığı ziyarette, İl Müdürü Yurtlu, STK bilinci, kamu-sivil toplum işbirliğinin güçlendirilmesi ve derneklere rehberlik konularında bilgi paylaşarak, derneğin eğitime olan katkısı nedeniyle de  dernek yöneticilerine teşekkür etti.  Yurtlu,  dini hizmetlerin gerçekleştirilmesine yönelik sürdürülen dernekçilik faaliyetlerindeki işbirliğinden dolayı İlçe Müftüsü Kandemir’e de ayrıca şükranlarını ifade etti.

04/03/2021 20:44
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ