DUAYEN GAZETECİ ERKILIÇ, ATO FUARINA 8 KİTABIYLA KATILDI

DUAYEN GAZETECİ ERKILIÇ, ATO FUARINA 8 KİTABIYLA KATILDI

16. Yılbaşı Hediyelik Eşya ve Yöresel Ürünler Fuarı, başkentte Ankara Ticaret Odası (ATO) Fuar ve Kongre Merkezi’nde devam ediyor. 18 Aralık’ta açılan ve 30 Aralık’a kadar açık olacak fuar, 10.00-21.00 saatleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden getirilen hediyelik eşya ve yöresel ürünlere, uluslararası ürünler de eşlik ediyor. Yılbaşı öncesi yakınlarına hediye almak isteyenlerin fuara olan ilgisi ise artarak devam ediyor.

Erkılıç ve Ankhaberde  fuarda yerini aldı

Ankara’nın gazetesi, Haberin Başkenti sloganıyla yayın hayatına devam eden ANKHABER Gazetesi de fuardaki standında ziyaretçileriyle buluşuyor. Gazetenin tanıtımının yapıldığı stant, eski sayılarını da fuara gelenlere sunuyor. Büyük ilgi gören ANKHABER Medya standında ayrıca gazetenin sahibi Dursun Erkılıç’ın da kitapları bulunuyor. “Her hediye güzeldir, kitap ise değerli” diyen gazeteci Dursun Erkılıç’ın yayınlanmış 8 kitabı da ATO Yılbaşı Fuarı’nda yer alıyor.

Fuarda ayrıca farklı şehirlerden gelen yöresel ürünler ile hediyelik eşyalara farklı ülke kültürlerini tanıtan stantlar da eşlik ediyor.

26/12/2021 01:00
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ