BU BAYRAK ÇANAKKALE ŞEHİTLER ABİDESİNDE GÖNDERE ÇEKİLECEK

BU BAYRAK ÇANAKKALE ŞEHİTLER ABİDESİNDE GÖNDERE ÇEKİLECEK

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla gençlerimizde var olan milli tarih şuurunun daha da geliştirilmesi  , vatan ve bayrak sevgisinin pekiştirilmesi  ve  gelecek kuşaklara aktarılması amacıyla 81 ilde hayata geçirilen “Anadolu Gönül Yolu 81 Genç 81 Bayrak” etkinliği kapsamında ay yıldızlı şanlı Türk Bayrağımız 7 bölgeden yola çıktı. 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla İç Anadolu Bölgesinde bulunan tüm illeri dolaşacak Türk Bayrağı için Yozgat’ta devir teslim töreni düzenlendi.

Hükümet binası  önünde düzenlenen törene Yozgat Valisi  Ziya Polat, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Neşeli, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmet Müdürlüğü personeli ve öğrenciler katıldı.

Anadolu Gönül Yolu 81 Genç 81 Bayrak etkinliği kapsamında Kırşehir İlinden Yozgat’a getirilen Türk Bayrağı Sivas’a teslim edilerek İç Anadolu Bölgesini dolaşacak.

 Ay yıldızlı bayrağımız diğer bölgelerdeki bayraklarla beraber 18 Mart günü Çanakkale Şehitler Abidesinde göndere çekilecek.

03/03/2021 20:21
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ