BOZOK'U MARKALAŞTIRMA HAYALİNİ AKADEMİSYENLERİNE DE AÇIKLADI

BOZOK'U MARKALAŞTIRMA HAYALİNİ AKADEMİSYENLERİNE DE AÇIKLADI

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, son üç ay içerisinde göreve yeni başlayan akademik ve idari personel ile tanışma toplantısı düzenledi.
Senato Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güngör Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Uğur Kölemen ve Personel Daire Başkanı Salih İpek katıldı.
Göreve yeni başlayan akademik ve idari personellere yeni görevlerinde hayırlı olsun dileklerini ileten Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ, “Artık Yozgat Bozok Üniversitesi ailesinin birer ferdisiniz. Temenni ederim ki Yozgat Bozok Üniversitesi hayatınızda önemli bir dönüm noktası olur. Üniversite ailesi olarak adından söz ettiren, sürekli kendini yenileyen, topluma ve bölgesine katkı sunan, donanımlı bir başarı hikâyesini hep birlikte kaleme alacağız.” ifadelerini kullandı.
Rektör Prof. Dr. Karadağ konuşmasının devamında: “Üniversitemizi marka bir üniversite yapma gibi bir hayalim var. Bölgesinde; bölgesel kalkınmayı sağlayacak bir kimliğin oluşacağı bir üniversite haline getirmeyi hedefliyoruz. Sizlerin de aramıza katılımıyla daha da güçlenerek Yozgat Bozok Üniversitesi’ni marka bir üniversite haline getireceğiz. Amacımız; akademik anlamda sağlayacağınız bilimsel katkılarla ve idari anlamda katacağınız değerlerle, üniversitemizi bulunduğu yerden daha üst seviyelere taşımak.” şeklinde konuştu.
Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ toplantıda göreve yeni başlayan akademik personele yönelik olarak; akademik nosyonu hiçbir zaman bir kenara bırakmayan, tamamen akademik kafayla düşünen ve hareket eden, kurumuna bilimsel katkı sunan bir anlayışla hareket etmeleri gerektiğini vurguladı.
İdari personele yönelik de tavsiyelerde bulunan Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ: “Sizler bizim için önemli potansiyellersiniz. İşinize odaklanın ve en iyisini yapmaya çalışın. Görev ve sorumlulukları dâhilinde katkı sunan, birleştiren, kaynaştıran, değer katan, üniversitemizi aidiyet duygusuyla benimseyen, önemseyen ve içselleştiren arkadaşlarımız bizler için her daim değerli olacaktır.” dedi.
Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ toplantının sonunda temel anlamda yönetimsel hedefleri, beklentileri ve yol haritası hakkında bilgiler vererek akademik ve idari personelimizin öneri ve taleplerini dinledi.
14.02.2020
14/01/2020 19:27
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ