AKDAĞMADENİ MESLEK YÜKSEK OKUL MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREV DEĞİŞİMİ

AKDAĞMADENİ MESLEK YÜKSEK OKUL MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Üniversite Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Yekta Karaduman,  düzenlenen tören ile görevini Öğr. Gör. Dr. İlker Kılıç’a devretti.

Akdağmadeni Meslek Yüksekokul Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen devir teslim törenine Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Güney ve Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini yürüten Doç. Dr. Yekta Karaduman’ın  görev süresince başarılı çalışmalara imza attığını söyledi. Yekta Hocamızın bundan sonraki görevine Kenevir Enstitü Müdürlüğünde devam edeceğini, belirten Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ, “Yöneticilikte bayrak yarışları sürekli  olur. Önemli olan buralara faydalı ve kalıcı hizmetler yapmaktır. Meslek Yüksekokulumuzun yeni Müdürü Öğr. Gör. Dr. İlker Kılıç da Doç. Dr. Yekta Karaduman Hocamızdan aldığı bayrağı daha ileriye taşıyarak, akademik-idari personel ve öğrenciler ile birlik ve beraberlik içinde Akdağmadeni Meslek Yüksekokulu’nu bulunduğu yerden daha iyi noktalara  getireceğinden eminim. Görevi devreden Doç. Dr. Yekta Karaduman’a müdürlüğü döneminde Meslek Yüksekokulumuza yaptığı değerli katkılardan dolayı teşekkür ediyor, Yüksekokulumuzun  yeni müdürü Öğr. Gör. Dr. İlker Kılıç’a da  başarılar diliyorum, dedi.

Akdağmadeni Meslek Yüksekokulunun yeni müdürü Öğr. Gör. Dr. İlker Kılıç da kendisine duyulan güvene layık olmaya çalışacağını ifade etti.

12/01/2021 19:47
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ