AK PARTİ İL BAŞKANI BAŞERDEN  ÖĞRETMENLERE KARANFİLLİ KUTLAMA

AK PARTİ İL BAŞKANI BAŞERDEN ÖĞRETMENLERE KARANFİLLİ KUTLAMA

AK Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer ve beraberindeki Ak Partili yöneticiler, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kent merkezindeki  Agah Efendi İlkokulu öğretmenlerini ve emekli öğretmenleri ziyaret edip karanfil hediye ederek kutladılar.

Beraberinde Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Yaşar Taşdemir, Kadın Kolları İl Başkanı Av Erva Kevser Yurtlu ve il yönetim kurulu üyeleri olduğu halde Agah Efendi İlkokulu öğretmenlerini ve emekli öğretmenleri ziyaret  eden Ak Parti Yozgat il başkanı Yusuf Başer buradaki okul Öğretmenlerinin bu özel gününü kutladı.

 Başkan Başer, konuya ilişkin açıklamasında özetle şunları söyledi :

“24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerimizi ziyaret ederek bu özel ve mutlu günlerinde yanlarında olmak istedik. Ülkemizin ve geleceğimizin teminatı olan yarınlarımızı yetiştiren öğretmenlerimiz kutsal bir görevi ifa ediyor. Gelişmiş toplumlara baktığımız da eğitim seviyelerinin ne kadar ileride olduğunu görürüz. Bu bakımdan öğretmenlik mesleği en önemli mesleklerin başında gelmektedir. Bu vesile ile başta Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum.”

25/11/2022 04:03
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ