BELEDİYELERDEN KORONAVİRÜSLE MÜCADELEYE YOĞUN DESTEK

BELEDİYELERDEN KORONAVİRÜSLE MÜCADELEYE YOĞUN DESTEK

Başta merkez Belediyesi olmak üzere  Yozgattaki ilçe ve kasabalardaki bütün  Belediyeler Koronavirüsle mücadele  seferberliğine desteklerini yoğun bir şekilde  sürdürüyorlar.Yozgat Belediyeleri  Koronavirüsle ilgili olarak  hem sağlık kurumlarına ,hem de vatandaşlara  her gün yeni katkılar sağlıyorlar.Bugün ise Akdağmadeni ve Sorgun Belediyeleri koronavirüsle mücadele konusundaki   desteklerini  hastaneye ve vatandaşlara  ulaştırdılar,

Tüm dünyaya yayılan ve Ülkemizde de etkisini giderek artıran CoronaVirüs’le mücadelenin en ön saflarında çalışan sağlık personeline destek için Akdağmadeni Belediye Başkanı Uzman Doktor Nezih Yalçın Akdağmadeni Devlet Hastanesine 3 bin adet cerrahi maske , 110 adet el dezenfektanı ve 50 adet şeffaf yüz siperliği malzemelerini bağışladı.

Belediye Başkanı.Dr.Nezih  Yalçın  konuya ilişkin yaptığı açıklamada  bu süreçte sağlık çalışanlarının öneminin daha fazla anlaşıldığını belirterek “  belediye olarak her zaman sağlık çalışanlarının yanındayız. ihtiyaç duyulması halinde tüm imkanların sağlık sektörüne ve sağlık çalışanlarına seferber edeceğiz “dedi

Öte yandan Sorgun Belediyesi  de esnaflara ve vatandaşlara maske, eldiven ve dezenfektan jel dağıttı.
Malzemelerin dağıtımına bizzat katılan Sorgun Belediye Başkanı M Erkut Ekinci, vatandaşlara Bilim Kurulu üyeleri, uzmanlar ve hükümetin açıkladığı tedbirlere mutlaka uyulması gerektiğini hatırlattı.
Başkan Ekinci, “Sizlerden ricamız, lütfen mecbur kalmadıkça evlerinizden dışarı çıkmayın. Sosyal mesafemize ve kişisel hijyen kurallarına mutlaka dikkat edelim. Sokağa çıkma kısıtlamasına da uyalım. Sizlere dağıttığımız maske, eldiven ve dezenfektanı da bol bol kullanın” dedi.

07/04/2020 20:23
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ