YOZGAT BELEDİYESİNDEN “GENÇLİK ve KÜLTÜR MERKEZİ” PROJESİ

YOZGAT BELEDİYESİNDEN “GENÇLİK ve KÜLTÜR MERKEZİ” PROJESİ

Yozgat  kent merkezinde çeşitli mahallelerde semt konaklarını kurmak için planlama çalışmalarını başlatan Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse,  gençlere yönelik sosyal alanların oluşturulmasına yönelik  hazırladığı  “Gençlik ve Kültür Merkezi” projesine de start verdi. Yozgat Gençiik ve kültür merkezinin temeli atıldı.Başkan Köse, bu konuda yaptığı açıklamada, Yozgat Gençlik ve Kültür merkezi projesinin gelecek yıl tamamlanarak geleceğin teminatı olan gençlerin hizmetine sunulacağını ifade etti.

Mahalle konaklarının ilkini Tuzkaya mahallesinde inşa edeceklerini hatırlatan Belediye Başkanı Köse semt konaklarının Yozgat geleneğini geleceğe taşıyacağını dile getirdi. Köse gençlik merkezi konusunda da şunları söyledi :

“Genç kardeşlerimizin yeni adresi, şehrimizin büyük bir eksiğini giderecek olan Gençlik ve Kültür Merkezi projemizin temel betonunu attık. Gençlerimize sosyalleşebilecekleri, ders çalışabilecekleri, kendilerini geliştirecekleri kimlikli bir merkez inşa ediyoruz. İçerisinde; Kütüphane, Etüt Salonları, Çalışma Salonları, Toplantı Salonları, Seminer Salonları, Etkinlik Odası, Sergi ve Fuaye Salonu ,Kafeterya ve Atölyelerin  yer alacağı gençlik merkezimizin kentimizde önemli bir eksikliği gidereceğine inanıyorum.”

03/09/2021 03:37
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ