YERKÖY BELEDİYESİNİN YENİ HİZMETİ: MUHSİN YAZICIOĞLU PARKI

YERKÖY BELEDİYESİNİN YENİ HİZMETİ: MUHSİN YAZICIOĞLU PARKI

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz ilçede bir projesini daha  tamamlayarak hizmete sundu. İlçenin  Ayanoğlu Mahallesinde atıl durumda bulunan park alanını estetik yönden güzel bir park haline dönüştüren Başkan Yılmaz  parka merhum siyasi liderlerden  Muhsin Yazıcıoğlu’nun adını verdi. Yerköy Belediye başkanı Yılmaz’ın merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun adını yaşatmak için yeni parka  onun adını vermesi Yazıcıoğlu’nu seven Yerköylüleri sevindirdi.

Yerköy Belediyesi bu yeni projesini gerçekleştirirken parkın içerisine sahipsiz hayvanların özellikle soğuk havalardan korunmasını sağlamak için barınaklarda koydu.
Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nın düzenleme çalışmaları tamamlayıp hizmete açtıktan sonra konuya ilişkin bir açıklama yapan Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz şunları söyledi :

 “ Mutlu halk ,huzurlu kent sosyal faaliyet alanları projelerimiz kapsamında Ayanoğlu mahallemizde atıl durumda bulunan park alanındaki çalışmalarımızı  tamamlayarak, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı olarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Parkımızın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Park içerisinde oluşturduğumuz Çeşmemize sponsor olan merhum öğretmen Mehmet Fidan ağabeyimizin ailesine de  teşekkür ediyorum”

26/01/2021 20:18
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ