YERKÖY BELEDİYESİNDEN İLÇE KAPALI PAZARINA DEZENFEKTE TÜNELİ

YERKÖY BELEDİYESİNDEN İLÇE KAPALI PAZARINA DEZENFEKTE TÜNELİ

Yozgata bağlı Yerköy ilçesinde işbaşına geldikten sonra  farklı projelere ve verimli  icraatlara imza atan Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz,Koronavirüs salgını ile etkin  mücadele kapsamında kendi imkanları ile oluşturdukları dezenfekte tünelini kapalı pazar yerinde  hizmete sundu. Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, "Covid19 salgınına karşı ilk günden itibaren verdiği  mücadeleler nedeniyle Yerköy kamuoyunun takdirini topluyor.

Yerköy Belediyesinin Pazar yeri girişinde kurduğu dezenfekte tünelinde pazara gelen vatandaşlar ilk aşamada kontrolden geçirildikten sonra maskelerini takmaları sağlanıyor. Alışveriş öncesinde tünelden geçen Yerköylü vatandaşların ateşi ölçen Belediye görevlileri hem Pazar esnafına ,hem de Pazar müşterilerine maskelerini veriyorlar.Zabıtalar pazarda maskesiz alışveriş yapmak isteyen vatandaşlara izin vermiyor.

İlçede koronavirüsle mücadele kapsamında her türlü önlemi almak amacıyla  bir dizi alternatif çalışmalar gerçekleştiren Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz,konuya ilişkin bilgi verirken şunları söyledi : “Belediyemizin imkanlarıyla kurduğumuz dezenfekte tünelimizi de faaliyete geçirmiş bulunmaktayız.Bu projemizle  pazar yerine gelen vatandaşlarımızın ateşlerini kontrol ederek ücretsiz olarak 2 bin adet maske dağıtımını gerçekleştirdik. Bu salgın sürecinde vermiş olduğumuz mücadelelerimizin maximum seviyede başarıya ulaşması için en büyük destekçimiz, alınan bu tedbir kararlarına riayet edecek olan vatandaşlarımızın kendileridir. Hiç bir virüs alınacak olan tedbirlerden güçlü değildir"

08/04/2020 18:50
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ