VALİ POLAT’IN YILBAŞI GECESİ MESAİSİ

VALİ POLAT’IN YILBAŞI GECESİ MESAİSİ

Yozgat Valisi Ziya Polat yılbaşı gecesi kentteki çeşitli resmi kurum ile hastanelerde bir dizi ziyaret denetlemelerde bulundu .Vali Polatın yılbaşı gecesinde öncelikle 112 Acil Çağrı Merkezi'ni ziyaret ederek görevlilerden bilgi aldı. Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Yozgat Şehir Hastanesine de giden Vali  Polat bu kurumlarda ziyaret ettiği hastalara sağlıklı yıllar diledi. Vali Polat,Yozgat şehir hastanesinde 2021 yılının son saatlerinde dünyaya gelen bebeğin annesini ziyaret ederek  tebriklerini iletti.

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse ve  Emniyet Müdürü Murat Esertürkle birlikte yılbaşı gecesi ziyaret ve denetlemelerini gece geç saatlere kadar sürdüren Vali Polat,şehir hastanesinden ayrıldıktan sonra Muslubelen mevkiindeki Trafik Uygulama noktasına giderek trafik kontrolleri için durdurulan  otobüslerdeki yolcuların yeni yıllarını kutlayıp hayırlı yolculuklar diledi .Yılbaşı gecesi Şehitler Polis merkezi ile Belediye İtfaiye müdürlüğünü de  ziyaret eden Vali Polat, yılbaşı gecesi denetlemelerine ilişkin bir açıklama yaparak “2021 yılının son saatlerinde devletimizin, milletimizin emrindeki güvenlik güçleri ve sağlık çalışanlarımızı ziyaret ettik. 2022 yılı devletimize, milletimize, insanlığa huzur ve barış, sağlık getirir. Tüm milletimizin yeni yılını kutluyorum” dedi.

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse de, “Tüm insanlığımızın yeni yılını kutluyorum. İnşallah 2022 yılı 2021 yılından daha iyi geçer. Bugün de görevi başında olan kamu kurumlarımızı ziyaret ettik. Tüm halkımızın yeni yılını kutluyorum” şeklinde konuştu.

31/12/2021 23:10
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ