SORGUN’DA YASAK FIRSATINDAN  YOL ÇİZGİSİ MESAİSİ

SORGUN’DA YASAK FIRSATINDAN YOL ÇİZGİSİ MESAİSİ

Sorgun Belediyesi sokağa çıkma yasağını fırsat bilip sıcak asfaltla kapladığı Cumhuriyet Caddesi ve Atatürk Bulvarı’nda yol çizgi çalışması yaptı.
Çalışmaları yerinde inceleyen Sorgun Belediye Başkanı Erkut Ekinci gazetemize yaptığı açıklamada “Alt yapısını yaptıktan sonra sıcak asfaltla kapladığımız merkez Cumhuriyet Caddesi ve Atatürk Bulvarı’nda çalışmalarımızın sonuna geldik. Gece gündüz demeden daha güzel, daha modern bir Sorgun için çalışan ekibimizle bayramın ikinci gününde yaptığımız yol çizgi çalışmasıyla sona yaklaştık.” dedi.
Ekinci, iki caddede de trafik akışının düzenli olması için yaklaşık otuz santimetre yüksekliğinde kedi gözleri kullandıklarını ifade ederek, “Merkezde yoğun olan trafiğimizin akışını sağlayabilmek için park yasağı uygulamamız devam ediyor. Bunun yanında yolun ortasında kullandığımız kedi gözleriyle düzensiz geçişleri önleyeceğiz. Bu sayede merkezde işleyen bir trafik olacak.” dedi.
Atatürk Bulvarı’nda ki çalışmaları da değerlendiren Başkan Ekinci, “Sorgun’a yakışır bir bulvar oldu. Bulvarda sağlı sollu bisiklet yolu, yine sağlı sollu park alanları çizgi çalışmamızı yaptık. Yine burda da kedi gözü uygulamamız olacak. Bebek arabası kullanan annelerimiz, paten süren gençlerimiz bisiklet yolunu kullanabilecek. Engelli park alanlarımız, bisiklet yolumuz, yaya geçitlerimiz boyanacak.” dedi.

26/05/2020 17:53
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ