SORGUN BELEDİYESİ KENTİ BAŞTAN SONA İLAÇLADI

SORGUN BELEDİYESİ KENTİ BAŞTAN SONA İLAÇLADI

Korona Virüs tedbirleri dolayısı ile ilçe genelinde sürekli dezenfekte çalışmaları yürüten Sorgun Belediyesi ekipleri her yıl olduğu gibi bu yılda sinek ve haşerelerin oluşumunu engellemek adına ilaçlama çalışması başlattı.

Ekipler mobil hijyen araçları ile şehir genelindeki cadde, sokak ve parklarda insan sağlığına zararlı larvaların oluşumunu engellemek için ilaçlama çalışmalarını gerçekleştiriyor. Korona Virüs tedbirleri dolayısı ile cadde ve sokakların boş olmasını değerlendiren Belediye ekipleri paklarda, caddelerde ve orta refüjlerde bulunan yeşil alanlarda ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci yaptığı açıklamada, insan sağlığını olumsuz yönde etkileyecek sivrisinek ve diğer zararlıların oluşumunu engellemek adına ilaçlama çalışmalarının ilçe genelinde sürdürüleceği belirtti.

Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci, ”Halk sağlığı bizim için her şeyin üstünde, Korona Virüse karşı sürdürdüğümüz tedbir çalışmalarının yanında her yıl olduğu gibi bu yılda hastalıkların yayılmasına sebep olan etkenlerin ortadan kalkması için gerekli önlemleri alıyoruz. İlçemizde ki tüm ağaçları kapsayan ilaçlama çalışmamızın tamamlanmasıyla, ağaçlarda bit, sinek ve istenmeyen diğer zararlı haşeratın yuva yapmasını engellenmiş olacağız” dedi.

Vatandaşlar, Sorgun Belediyesi tarafından yapılan ilaçlama çalışmalarının bu sıcak yaz günlerinde hayatı kolaylaştırdığını ve çok güzel bir hizmet olduğunu ifade ederek, Belediye Başkanı M. Erkut Ekinci ve ekibine teşekkür ettiler.

08/06/2020 17:05
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ