MANSUR YAVAŞ’DAN ÇAYIRALANA HALI SAHA VAADİ

MANSUR YAVAŞ’DAN ÇAYIRALANA HALI SAHA VAADİ

Kayseri’de düzenlenen CHP’li belediye başkanları toplantısından sonra  Çayıralan Belediyesinin daveti üzerine ilçeye gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mahsur Yavaş Çayıralanlılara  halı saha sözü verdi. Yavaş ,Çayıralan ilçesinde ÇEKAŞ’ın ürettiği ürünleri  de Başkent Markette pazarlanabileceğini  söyledi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Çayıralanda kendisini görmeye gelen kalabalığa hitaben bir konuşma yaptı.Beypazarı ilçesinde 10 yıl Belediye başkanlığı yaptığını hatırlatan Mansur Yavaş  “  Çayıralan başkanı  buradaki en büyük eksikliklerden birisinin halı saha olduğunu söyledi. Büyükşehir’de meclis üyelerimiz az toplam 147 meclis üyemizin 40’ı ile Ankara’ya hizmet etmeye çalışıyoruz. İnşaallah o halı sahayı buraya yapalım ” dedi.

Konuşmasında ayrıca Çayıralan Belediyesi bünyesinde kurulan ÇEKAŞ ve ÇEKOP’a ait ürünlerin Başkent Marketlerde satışlarının da yapılacağını  da vurgulayan Yavaş; “Başkanımız kooperatif kurmuş. Çayıralan’ın ekonomisine katkı olsun diye, Burada da o ürünleri inşallah Ankarada pazarlayacağız” dedi.

Ankara Belediyesinin vatandaşlara yönelik hizmetlerine de değinen Mansur Yavaş konuşmasının son bölümünde ise şunları söyledi :

“Bizde hiç bir Allah’ın kulu yatağa aç girmesin mantığıyla hareket ediyoruz. Belediyemizden 158 Bin Kişi yardım alırken, pandemi sebebiyle bu rakam 220 Bin’lere yükseldi. Çocuklar eğitimden mahrum kalmasın diye bizde destekte bulunuyoruz. 918 köyün tamamına internet hattı götürdük ki orada yaşayan çocuklar pandemide eğitimden mahrum kalmasınlar diye. Doğalgaz desteğimiz oluyor, kömür desteğimiz oluyor. Esnaflara yardımlarımız oluyor. Şeffaf bir yönetim nasıl olurmuş tüm Türkiye’ye gösteriyoruz.”

20/12/2021 23:38
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ