ÇEKEREK BELEDİYESİNE YENİ BİR CENAZE NAKİL ARACI

ÇEKEREK BELEDİYESİNE YENİ BİR CENAZE NAKİL ARACI

Çekerek ilçesinde araç parkı giderek güçleniyor. Sağlık Bakanlığı Çekerek Belediyesine  cenaze hizmetlerinde kullanılmak üzere bir  cenaze aracı tahsis etti.Araç ,Çekerek Belediye Başkanı Eyyüp Çakır tarafından Çekereklilerin hizmetine sunuldu.

Çekerek Belediye Başkanı Çakır, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi :

”Belediyemiz araç parkuruna kazandırdığımız soğutmalı cenaze nakil aracı ile vefat eden vatandaşlarımıza son görevimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Çekerek Belediyesi olarak halkımızın en zor günlerinde yanında olmak, acılarını paylaşmak ve belediye olarak üzerimize düşen sorumluluğu eksiksiz yerine getirmek için yeni bir cenaze taşıma aracını belediyemiz filosuna kattık. Yeni aldığımız cenaze taşıma özelliğine sahip bu araç, son derece modern dizayn edilmiş, ısı kaybını önleyici soğutma sistemine yani morga da sahiptir. Şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum”

Çekerekte  Mezarlık çevresinin genişletilerek  taziye evi yapılacağını da bildiren Başkan Çakır “ Seçim sürecinde vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda ilçe mezarlığımıza yapılan düzensiz definden kaynaklı mezarlık kapasitesi yetersiz kalmaktaydı. Göreve geldiğimiz gün mezarlık içerisinde peyzaj ve yürüyüş yolları düzenlemesini tamamladık. “ dedi.

27/08/2020 21:36
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ