ÇEKEREK  BELEDİYESİNDEN ÇİFTÇİLERE 300 BİN FİDE DESTEĞİ

ÇEKEREK BELEDİYESİNDEN ÇİFTÇİLERE 300 BİN FİDE DESTEĞİ

Çekerek  Belediye Başkanı Eyüp Çakır, ilçe ve köylerdeki çiftçilere destek sağlamak amacıyla 300 bin biber fidesi dağıttı.Çekerekli çiftçiler,Belediyenin ücretsiz verdiği fideleri Çekerekli çiftçiler adeta kapıştı

Çekerek İlçesinde Çiftçilerin katılımı ile düzenlenen Biber Fidesi dağıtım programında konuşan Başkan Çakır, “Bir milletin tarım ve hayvancılıkta kendi kendine yeter olması son derece önemli olup, tarımsal üretimi, tarımda çeşitliliği ve verimliliği artırma çalışmalarının yanı sıra üretimi teşvik ve üreticiyi güçlendirme uygulamalarını da hayata geçirmeye devam ediyoruz. Çiftçilerimizin her zaman yanında oluyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Çakır açıklamasında konuya ilişkin  şunları söyledi: “Belediyemize ait Fide Üretim tesisinde başlattığımız çalışmalarla düzenli olarak Fide üretimini destekleyecek ve şehrimizin üretimiyle kendi kendine yeten aynı zamanda üreten şehirlerle rekabet edecek hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bugün burada Çiftçi kardeşlerimize 300 Bin Biber Fidesini ücretsiz dağıttık. İnşallah bu projelerin karşılığında Şehrimizi Üretim Üssü haline getireceğiz. Yerelde Kalkınma Modeliyle çiftçimizin üretimi artacak, Kooperatifleşmeyle üretilen ürünlerin işlenerek Son Mamül olarak satışa sunulmasına da destek olacağız.”

26/06/2021 21:31
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ