ÇEKEREK BELEDİYESİ MAKİNA PARKI OKTAYIN DESTEĞİYLE GÜÇLENDi

ÇEKEREK BELEDİYESİ MAKİNA PARKI OKTAYIN DESTEĞİYLE GÜÇLENDi

Türkiye Belediyeler Birliği,Cumhurbaşkanı yardımcısı hemşehrimiz Fuat Oktay’ın isteği doğrultusunda Çekerek Belediyesine 500 bin lira değerinde otobüs tahsis etti.Çekerek Belediyesi otobüsün yanı sıra 1 otomobil ile  iki adette çöp kamyonu edinerek Belediyenin makına parkını daha da güçlendirdi.

Çekerek İlçe Belediye Başkanı Eyyüp Çakır konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Girişimlerimiz ve Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay beyefendinin de destekleri sonucu Türkiye Belediyeler Birliği tarafından belediyemize yaklaşık 500 Bin TL değerinde Otobüs hibe edildi” dedi.

Çekerek Belediye Başkanı Eyyüp Çakır , Çekerekte yaşayan vatandaşlara  daha hızlı, daha kaliteli hizmet verebilmek için  araç filolarını güçlendirmeye devam ettiklerini ve  bu kazanımlarını Belediye  Bütçesinden tek kuruş harcamadan gerçekleştirdiklerini açıkladı.

Çekerek Belediye Başkanı Çakır açıklamasında daha sonra “Araçlarımızın ilçemize kazandıran başta hemşehrimiz, gururumuz, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay  olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeni araçlarımız İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

13/06/2020 20:37
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ